MOJO CONCERTS
http://www.mojo.nl

...live at last...
anastacia op europese tournee

Vandaag heeft Anastacia tijdens een persconferentie in Keulen haar eerste Europese tournee bekend gemaakt: ANASTACIA...LIVE AT LAST! Dit nieuws valt samen met de wereldwijde Sony/Epic release van haar nieuwe album Anastacia. De 25 data tellende Europese tournee begint op 28 september in Ahoy Rotterdam en eindigt op 14 november in Londen. De kaartverkoop voor het concert op 28 september in Rotterdam begint aanstaande zaterdag om 10.00 uur.

Het album Anastacia, inclusief de top 5 hitsingle Left Outside Alone, is de opvolger van Im Outta Love en Paid My Dues, waarvan wereldwijd al meer dan 10 miljoen exemplaren zijn verkocht.

Direct vanaf de debuutsingle Im out of Love in 2000 heeft haar carrière zich sensationeel snel ontwikkeld. In hetzelfde jaar trad ze al op voor het grote publiek, bijvoorbeeld tijdens haar uitvoering samen met Elton John van Saturday Night is Alright (For Fighting) in de New Yorkse Madison Square Garden. Een jaar later won Anastacia een MTV European Music Award voor Beste Pop Act.

Ook was ze voor de hele wereld te zien tijdens de opening van de WK Voetbal 2002 met het nummer Boom, het speciaal geschreven thema van dit kampioenschap. Ondanks het feit dat ze al diverse optredens gaf in Europa, onder meer op Rock Am Ring, is Anastacia...Live at last haar eerste Europese tournee. Het concert op 28 september in Rotterdam is haar eerste eigen show in ons land.

In januari 2003 bevestigde Anastacia dat bij haar borstkanker was geconstateerd. Heel kort viel alles stil, maar al snel gebruikte ze deze zeer ingrijpende ervaring om hard terug te vechten en als inspiratie voor een nieuw album. Ze werd compleet genezen verklaard en is nu helemaal terug, sterker dan ooit.

Anastacia...Live At Last
Dinsdag 28 september
Ahoy Rotterdam
Entree: Euro 37,50 / Euro 35,50 / Euro 33,50 / Euro 31,50 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop begint aanstaande zaterdag om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 cpm), www.ticketservice.nl, de bekende voorverkoopadressen en kassa zaal.