Ingezonden persbericht


PERSUITNODIGING

LINGERIE MODESHOW SELMARK

Geachte,

Graag hadden wij u uitgenodigd op onze spetterende avond met onze allernieuwste lingeriecollectie en artistieke creaties. Deze lingerieavond vindt plaats op maandagavond 4 oktober a.s. in het prachtige kader van de St.Josephkerk (Den Bosch). De avond zal daarnaast ook doorweven zijn van Spaanse cultuur en gastronomie. De presentatie is in handen van Francesca Vanthielen ( Hannelore Martens uit de tv serie ASPE - RTL4 - )

SELMARK is een Spaans merk van kwaliteitsvolle lingerie die vandaag wereldbefaamd is voor zijn uitzonderlijk pascomfort. SELMARK heeft een duidelijke voorkeur voor edele materialen, maar maakt handig gebruik van de technische textielinnovaties. Tactel en lycra zijn veel gebruikte materialen omwille van hun elasticiteit en huidstrelende kwaliteiten. Selmark is reeds een zevental jaren aanwezig op de Nederlandse markt en is te verkrijgen in meer dan 300 speciaalzaken.

In bijlage sturen wij u ook onze persmap met onze nieuwe collectie voor deze winter. Tijdens de modeshow van 4 oktober zal u naast deze herfst winter collectie ook een preview krijgen van het zomerseizoen 2005 en enkele nooit eerder geziene artistieke creaties van de bovenste plank.

Wenst u, of iemand anders van uw redactie graag op deze avond aanwezig te zijn, stuur dan gerust een mailtje of contacteer ons op onderstaande gegevens vóór 30 september a.s.

Wenst u nu reeds een kijkje te nemen in de prachtige locatie waar het event zal plaatsvinden klik dan op volgende link en laat u verrassen : www.orangerie.nl

Indien u nog vragen heeft contacteer ons dan gerust.

Vriendelijke groeten,

Frederik Proot

P&S Fashion

Winninglaan 4

B-9140 Temse

Tel : +32 3 780 71 06

Fax: +32 3 777 99 17

Mobile : +32 476 32 17 81