Ingezonden persbericht


Stormschade Madurodam centraal in nieuwe Interpolis-commercial

Maandag 4 oktober lanceert Interpolis weer een nieuwe Glashelder-commercial op tv. Dit keer draait het om stormschade bij ondernemers. Het verhaal speelt zich af bij een bijzondere klant van Rabobank Den Haag en Interpolis: Madurodam.

We zien beelden van de ravage die een flinke storm heeft achtergelaten: een omgevallen boom op een auto, een treinstel dat zich in het dak van een boerderij heeft geboord en een half-gezonken rondvaartboot. Meteen daarna wordt duidelijk dat de ramp eigenlijk een rampje is: plaats van handeling is namelijk Madurodam. Interpolis komt direct in actie om ervoor te zorgen dat Madurodam snel weer open kan. Dat heet: eerste hulp voor ondernemers. De schade-experts van Interpolis staan 24 uur per dag klaar om het schadeherstel meteen te regelen.

De tv-commercial is te zien op www.interpolis.nl/reclamecampagne. Maandag 18 oktober start een radiocommercial met dezelfde boodschap. Vanaf half november staat het thema Pensioenen centraal in een aantal nieuwe commercials van Interpolis.

Voor nadere informatie:

Interpolis NV
Concern Communicatie
Marco Simmers, woordvoerder
telefoon (013) 462 39 12
e-mail: jgl.simmers@interpolis.nl