Gemeente Eindhoven

Persbericht: 30 september 2004

Schaatsseizoen weer van start
Op maandag 4 oktober kunnen schaatsliefhebbers hun schaatsen weer uit het vet halen. Op de semi-overdekte banen van IJssportcentrum Eindhoven wordt er dan weer volop geschaatst zonder hinder van regen of wind.

Naast het recreatieve schaatsen wordt er ook schaatsles gegeven voor alle niveaus. Nieuw dit jaar zijn de lessen, waarin ouders en kinderen samen leren schaatsen.

Verder organiseert het IJssportcentrum tal van leuke en uitdagende activiteiten voor de jeugd. Zo is er op woensdag Junior DaY, waarbij er allerlei spannende activiteiten worden georganiseerd, zoals bijvoorbeeld ijshockey-, sprint- en priksleewedstrijden.

Op vrijdagavond is er de grootste Disco Dance On Ice van Nederland. En de zaterdag- en zondagochtend staan in het teken van de familieochtend. Een ochtend waarbij er met allerlei soorten schaatsen, sleetjes en stoeltjes op het ijs worden gespeeld.

Ook voor groepen is IJssportcentrum Eindhoven een ideale locatie. Zo zijn er bijvoorbeeld voor zowel scholen als bedrijven speciale programmas die u al dan niet in combinatie met de overige attracties kunt boeken.

© 2004 Gemeente Eindhoven