Politie Twente

Persbericht

Hengelo, 11 november 2004

Opening nieuw districtsbureau

De medewerkers van het districtsbureau van politie Twente, district Midden- en Noordoost Twente zijn dit voorjaar verhuisd van de Marskant naar het nieuwe districtsbureau aan de Willemstraat in Hengelo.

De uitgestelde officiële opening van dit gebouw vindt plaats op vrijdag 19 november 2004 om 14.00 uur.

Voorafgaand aan de officiële opening zullen burgemeester Kerckhaert en de districtsleiding van de politie in Midden- en Noordoost Twente om 13.30 uur een feestelijk bezoek brengen aan de Willemschool. De leerlingen van deze school hebben een kunstwerk gemaakt, dat tijdens de officiële openingshandeling wordt aangeboden aan de politie.

Na de officiële openingshandeling, waarbij de noabers een prominente rol vervullen, nemen enkele sprekers het woord. Daarna wordt het oorlogsmonument, meegenomen uit het oude politiebureau, heronthuld en is er voor de genodigden gelegenheid om het nieuwe districtsbureau te bezichtigen.

We willen bezoekers erop attenderen dat in verband met deze openingsactiviteiten het bureau aan de Willemstraat op vrijdag 19 november voor publieksfuncties van 07.00 tot 22.00 uur gesloten zal zijn. Bezoekers die bijvoorbeeld aangifte willen doen kunnen dit doen bij het bureau Hengelo Noord aan de Torenlaan 2.