Gemeente Bergh

Gemeente Bergh toneel voor informatie brandveiligheid 30-09-2004

In de periode van 9 tot en met 15 oktober geven medewerkers van de gemeente Bergh voorlichting over brandveiligheid. Hiervoor is een stand ingericht waar u van alles te weten kunt komen over brand, rook en vooral ook brandveiligheid in openbare gelegenheden. Niet alleen de eigenaar/beheerder draagt verantwoordelijkheid voor de brandveiligheid van een pand, maar ook bezoekers. Want weten bezoekers hoe ze snel naar buiten kunnen komen bij brand, waarschuwen ze personeelsleden als de nooduitgang geblokkeerd is, volgen ze de aanwijzingen van het personeel op als er brand uitgebroken is?

Met deze en andere vragen wordt u in de informatiestand geconfronteerd. Naast theoretische kennis kunt u ook in de praktijk ervaren wat het nut is van vluchtroute-aanduiding. Hiervoor is speciaal een parcours uitgezet die ook het belang van pictogrammen en noodverlichting laat zien.

De stand is op de volgende plaatsen te vinden:

Zaterdag 9 oktober Fixet Gebr.Schoemaker, Grensstraat 2, s-Heerenberg Maandag 11 oktober Gerrit Varwijkplein, Zeddam
Dinsdag 12 oktober Bargse Huus/Finally, W.v.d.Berghstraat, 's-Heerenberg
Woensdag 13 oktober Palestra, Landweerswal 2, Braamt Donderdag 14 oktober Weekmarkt, s-Heerenberg

Op deze dagen bent u van harte welkom van 10:00 tot 15:00 uur en tevens op dinsdagavond van 19:00 uur tot 21:00 uur in het jongerencentrum Finally.

zie ook www.brandpreventieweek.nl