Gemeente Delft Laatste week Delft Expo 2004

De tentoonstelling Delft Expo 2004 is haar laatste week ingegaan. De expositie in het Bacinol gebouw aan de Wateringsevest 38, is een initiatief van de gemeente Delft en toont de ontwikkelingen in de stad van de afgelopen jaren, onder andere door middel van bijzondere fotografie. Delft Expo 2004 is nog tot en met zaterdag 16 oktober voor iedereen gratis toegankelijk.

De expositie wordt goed bezocht door de inwoners van Delft. Vorige week werd de 1000e bezoeker verwelkomd. Met name de weekenden worden druk bezocht, zowel door jongeren als ouderen. Veel bezoekers laten via de reactiebladen op de muren en het receptieboek weten wat ze van de tentoonstelling zelf en van het gemeentebeleid vinden. De meeste bezoekers zijn verbaasd over hoeveel er gebeurt in de stad en veel mensen laten weten trots te zijn op hun stad. Naast reguliere bezoekers, zijn er ook schoolklassen langs geweest voor een rondleiding en zijn er diverse bijeenkomsten georganiseerd voor belangstellenden, waarin leden van het college over de verschillende projecten vertelden. Voor de oudere Delftenaren die slecht ter been zijn, zijn door een vrijwilliger video-opnamen gemaakt en deze getoond in het bejaardenhuis.

De expositie is deze week nog dagelijks geopend van 12.00 tot 17.00 uur en de laatste dag, zaterdag 16 oktober, van 10.00 tot 17.00 uur.

Voor de redactie
Nadere informatie bij: Marielle Bevers, Communicatie gemeente Delft, tel. 260 24 89.
-----------------------

---- --