DaimlerChrysler Nederland

DaimlerChrysler Nederland vernieuwt TruckStore, haar website voor gebruikte bedrijfswagens

* www truckstore.nl, overzichtelijke site voor gebruikte bedrijfswagens van Mercedes-Benz

* Grote keuze aan gebruikte bestel- en vrachtwagens
* Betrouwbare voertuigen voor een economische exploitatie

Het internetplatform van TruckStore, het gebruikte bedrijfswagencentrum van DaimlerChrysler Nederland, is recentelijk vernieuwd. De nieuwe website biedt klanten de mogelijkheid om een compleet overzicht op te roepen van gebruikte trucks, bouwvoertuigen, distributievoertuigen, bestelwagens en aanhangwagens.

Vooraf kunnen de gewenste specificaties van het voertuig, zoals merk, type, uitvoering, kilometerstand, bouwjaar, etc. worden ingegeven. Alle voertuigen die aan de zoekcriteria voldoen, worden overzichtelijk en met afbeelding op het scherm getoond en kunnen goed met elkaar worden vergeleken. En is een gebruikt voertuig op dat moment niet in Nederland voorradig, dan beschikt TruckStore over een Europese TruckStore-database, zodat de klant in een nog groter bestand een passend voertuig kan zoeken.
Bovendien verzorgt TruckStore ook eventuele aanpassingen aan de voertuigen en behoren lease-, reparatie- en onderhoudscontracten tot de mogelijkheden.
Voor klanten die kiezen voor optimale zekerheid, zijn de betrouwbare `Gold-label-voertuigen'. Deze zijn maximaal vier jaar oud, voorzien van uitgebreide garantie, een goedgekeurde APK voor minimaal zes maanden en hebben maximaal 500.000 kilometer op de teller staan.

© 1998-2004 DaimlerChrysler. All rights reserved.

Provider, Legal Notices and Terms, Privacy Statement