Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

REVOLUTION III UITVERKOCHT

Hilversum 12 oktober 2004 - Nokia Dance Department heeft vandaag bekend gemaakt dat de derde editie van Revolution is uitverkocht. The Prodigy is de hoofdact van Revolution in de Heineken Music Hall op zaterdag 20 november a.s. De totale line-up van de derde editie bestaat daarnaast uit Chicks on Speed, Freestylers, Benny Benassi, Joris Voorn en Kross & the Future Rebels. Nokia Dance Department en Mojo Concerts organiseren wederom deze derde editie van de serie dance-events met een wereldprogrammering voor een revolutionair lage entreeprijs.

De eerste twee edities van Revolution waren ook beide uitverkocht. Tiësto, Futureshock, Remy, David Guetta en Kross vormden de line-up van de eerste editie in de Heineken Music Hall in november 2003. Tijdens de tweede exclusieve editie afgelopen mei in Hotel Arena bestond de line-up uit Sander Kleinenberg, Timo Maas en een zeer speciaal live optreden van Secret Cinema.

Op de website www.revolutionnow.nl zijn de laatste ontwikkelingen te volgen.

Nokia Dance Department

Wessel van Diepen brengt elke zaterdagavond van 20 tot 24 uur de heetste, de meest exclusieve en de meest actuele danceplaten ten gehore in Nokia Dance Department op Radio 538.



Ingezonden persbericht