Politie Amsterdam-Amstelland

Portret (oud-)hoofdcommissarissen
13-10-2004. De politie Amsterdam-Amstelland heeft een rijke historie. Ter gelegenheid van het afscheid van hoofdcommissaris Kuiper gingen zijn opvolger en vijf levende "geschiedenissen" op de foto. Het resultaat: een subliem staatsieportret van zeven (oud-)hoofdcommissarissen.

---
In Opsporing Verzocht
Manicurezaak overvallen
13-10-2004. Dinsdagmiddag rond halfdrie werd een manicurezaak aan het Jan Springerhof overvallen door een gewapende en gemaskerde man. Naast de eigenaresse waren vier klanten aanwezig. De gemaskerde man bedreigde de aanwezigen met een vuurwapen en eiste geld. Met een geldkistje verliet hij vervolgens het pand.
15.000 euro voor tip overval Minahassastraat
Man gearresteerd na mishandeling bejaarden
13-10-2004. Dinsdagochtend rond halftwaalf arresteerde de politie een 30-jarige man nadat hij twee bejaarden had mishandeld De man gaf eerst een 75-jarige vrouw zonder aanleiding een duw in de rug waardoor zij viel. De man sloeg en schopte haar vervolgens.
Omstanders schoten de vrouw te hulp, waarna de man wegliep. Een paar honderd meter verder viel hij een 77-jarige man aan. Die kreeg een vuistslag in zijn gezicht. Getuigen achtervolgden de dader, waarna agenten de verdachte konden arresteren.