Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Verkeerschaos direct vanuit helikopter op noordzee 100.7 fm en radio 10 gold

Hilversum, 13 oktober 2004 - Noordzee 100.7 FM en Radio 10 Gold zullen op donderdag 14 oktober vanaf 08.00 uur hun 'traffic helikopter' inzetten om de voorspelde verkeerschaos, als gevolg van de stakingen in het openbaar vervoer, in beeld brengen.

De aangekondigde acties bij het openbaar vervoer in Nederland kunnen grote gevolgen hebben voor de situatie op de Nederlandse wegen. Vanuit de helikopter zal er elk half uur een update gegeven worden van de grootste knelpunten. Ook naderende verkeersopstoppingen worden gemeld op Noordzee 100.7 FM en Radio 10 Gold, waardoor automobilisten hun route kunnen aanpassen.

Erik de Zwart, directeur van Talpa Radio Nederland, meent hiermee een praktische service aan te bieden. "Het ligt in de lijn der verwachtingen dat een landelijke openbaar vervoer staking leidt tot grote verkeerschaos. Wij willen de gedupeerden graag een helpende hand bieden door het verschaffen van de meest actuele verkeersinformatie. We zullen ons vooral focussen op de Randstad. Afgelopen zomer hebben we de helikopter al zeer succesvol ingezet om inzicht te geven in de file-ontwikkelingen op de kustwegen", aldus De Zwart.

Noordzee 100.7 FM is het radiostation dat zich richt op de jong volwassen luisteraar. Gordon, Sjaak Bral, Colin Banks, Martijn Krabbé, Winston Gerschtanowitz, Albert Verlinde en de muziek die je kent hoor je alleen op Noordzee 100.7 FM.

Noordzee 100.7 FM is in bijna heel Nederland te ontvangen via 100.7 FM, maar in Noord-Nederland via 100.4 FM. Daarnaast is Noordzee 100.7 FM overal in Nederland te ontvangen via de kabel en via Digitenne.

Kijk voor meer informatie op www.noordzeefm.nl. Noordzee 100.7 FM is onderdeel van Talpa Radio International.

Radio 10 Gold draait de grootste hits en heeft de meeste prijzen. De muziek van toen en nu is gericht op de volwassen luisteraar. Radio 10 Gold is in heel Nederland en ver daarbuiten te ontvangen via AM 1008 en is in heel Nederland via de kabel te ontvangen.

Kijk voor meer informatie op www.radio10gold.nl. Radio 10 Gold is onderdeel van Talpa Radio International.

//// EINDE PERSBERICHT ////



Ingezonden persbericht