Politie Hollands Midden

Noordwijk Politieauto slaat over de kop

Een agent van team Katwijk is op dinsdag 19 oktober omstreeks 20.20 uur met zijn dienstwagen enkele malen over de kop geslagen op de afrit N206 naar de Van Berckelweg. De auto kwam uiteindelijk enkele meters van de afrit en half in de sloot terecht. De agent wist zelf uit de auto te komen en het incident te melden. Het ongeval gebeurde toen de agent onderweg was naar een melding in Sassenheim. De agent werd met onder andere een hoofdwond overgebracht naar het LUMC. Het is nog onduidelijk hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. De verkeersdienst stelt een onderzoek in.

Leiden - Politie zoekt aanrander De politie is op zoek naar een man van ongeveer 30-jaar die woensdagavond 19 oktober rond 21.10 uur op de Zoeterwoudsesingel een 25-jarige vrouw uit Leiden onzedelijk betastte. De man stond plotseling achter de vrouw waarna hij haar betastte en haar in gebrekkig Nederlands aansprak. De vrouw sloeg van zich af en liep door naar haar huis waar zij de politie belde. De politie stelde in de omgeving nog wel een onderzoek in maar dit onderzoek bleef zonder resultaat. Vandaag zet de politie haar onderzoek voort.

Leiden - Politie houdt man aan die probeerde in te breken Een 44-jarige man uit Leiden die op woensdag 19 oktober rond 17.00 uur vermoedelijk probeerde in te breken in een woning aan de Walraven van Hallstraat is op tijd door de politie aangehouden. De politie kreeg een melding van een buurtbewoner dat de man bij de deur van de woning bezig was. Agenten zagen dat de deur beschadigd was. De man was vertrokken maar omdat hij een bekende van de politie was kon hij even later worden aangehouden. Na zijn verhoor en het opmaken van een proces-verbaal is de verdachte in de loop van de avond weer op vrije voeten gesteld.

Waddinxveen - Politie houdt verdachten van inbraak in bedrijf aan De politie hield op woensdag 20 oktober rond 03.50 uur bij een bedrijf aan de Stationsstraat twee Gouwenaars van 18 en 19-jaar aan. Beiden werden op heterdaad betrapt bij een inbraak aldaar. Een getuige had gezien dat de twee het pand inklommen en waarschuwde de politie. De snel terplaatse zijnde agenten kon de twee vervolgens inrekenen. Zij zijn ingesloten. De politie stelt vandaag een nader onderzoek in.

Boskoop Vrachtwagen rijdt brug kapot

Een 42-jarige vrachtwagenchauffeur uit Krefeld (D) is maandag 18 oktober doorgereden nadat hij op de Ridderbuurt een brug had stuk gereden. Een getuige zag het incident gebeuren en waarschuwde de politie. De politie trof op aangeven van de getuige de chauffeur aan op het Rijneveld bij een bedrijf waar hij aan het lossen was. De leuningen van de brug waren compleet kapot gereden en verbogen. De chauffeur is aangehouden en heeft een bekeuring gekregen. De provincie heeft aangifte gedaan.

--------------------------------- einde berichten ----------------------------------------------------------------

Postbus 4240 ( Hollands Midden 2350 CE Leiderdorp ( Bureau Communicatie Telefoon 071-5459801 Fax 071-5459326


Datum: 20 oktober 2004

(



Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459800 Fax 071 - 5459326 ---- --