Gemeente Delft Totaal 1430 bezoekers op Delft Expo 2004

Zaterdag 16 oktober is de foto-expositie Delft Expo 2004 afgesloten. Deze dag telde met 185 het hoogste aantal bezoekers sinds de opening op 18 september.

De expositie van de gemeente Delft over de stand van zaken in de stad heeft in totaal 1430 bezoekers aangetrokken, zowel jong als oud. De Expo is 4 weken open geweest voor alle Delftenaren. Naast de reguliere bezoekers, zijn er ook diverse groepen op de Delft Expo 2004 geweest, zoals middelbare schoolklassen, jonge kinderen, dak- en thuislozen, leden van de rotary, communicatienetwerk, studentenverenigingen, Delftpashouders, leden van politieke partijen en lokale pers.

De ruimte die er was gecreëerd voor opmerkingen op het collegeprogramma van bezoekers is goed benut. Er zijn veel reacties opgeschreven over het beleid van het college, zowel positieve als negatieve. In het receptieboek konden bezoekers nog kwijt wat ze van de Expo zelf vonden. Veel mensen gaven daarin te kennen verbaasd te zijn over hoeveel er gebeurt in de stad en zijn blij met een initiatief als de Delft Expo.

Na evaluatie van de Delft Expo 2004, die momenteel plaats vindt, wordt er gekeken of er inde toekomst een vervolg op komt.

Voor de redactie (niet ter publicatie)
Nadere informatie bij: Marielle Bevers, Communicatie gemeente Delft, tel. 260 24 89.


-----------------------

---- --