Nieuw-Vlaamse Alliantie


Ronduit N-VA! steunt Bart De Wever als kandidaat-voorzitter van de N-VA (22/10/04)

Ronduit N-VA! is verheugd met Bart De Wever als kandidaat-voorzitter van de N-VA. De jongeren van de N-VA zijn ervan overtuigd dat hij het Vlaams-nationaal gedachtegoed van de N-VA ten volle zal laten ontplooien. Samen met Bart De Wever willen zij zich inzetten voor een verdieping en verbreding van de democratie in Vlaanderen door enerzijds werk te maken van een onafhankelijk Vlaamse lidstaat in Europa en anderzijds te zorgen voor de uitbouw van een inclusieve Vlaamse gemeenschap met als kernwoorden vrijheid en verantwoordelijkheid. Het streven naar een efficiënt, doelgericht en consequent bestuur in Vlaanderen moet daarbij de leidraad zijn.

De vastberadenheid en het idealisme van Bart De Wever vormen een garantie voor een principiële en consequente houding van de N-VA bij het afhandelen van het dossier rond de splitsing van B-H-V en in de nakende communautaire onderhandelingen binnen het Forum. Deze eigenschappen zullen ook bij de voorbereiding van de nakende gemeenteraadsverkiezingen nodig zijn.

Ronduit N-VA! is er dan ook van overtuigd dat Bart De Wever het unieke karakter van de partij met haar vele vrijwilligers, haar sterke interne democratie, haar ongebondenheid en rebels non-conformisme, verder zal versterken.

Auteur:
voorzitter Ronduit N-VA!
Joris Kelchtermans

Meer informatie:
Contactpersoon: Joris Kelchtermans, voorzitter Ronduit N-VA! Telefoon: 02 219 49 30
Fax: 02 217 35 10
E-post: joris.kelchtermans@n-va.be
Url: www.ronduitnva.be