Ingezonden persbericht


PERSBERICHT


- Accountancy Age Awards for Excellence 2004 UK

Mamut gekozen tot "Small Business Software of the Year"

(Londen, 12 november 2004) Het financieel-administratieve systeem Mamut Enterprise edition 8.0 heeft gisteren in Londen in de Small Business categorie de hoofdprijs in de wacht gesleept. Mamut Enterprise is Mamuts meest complete oplossing en maakt ook een belangrijk onderdeel uit van Small Business Concierge, een concept dat in samenwerking met Microsoft in Noorwegen, Zweden, Groot-Brittannië en Nederland is gelanceerd.

Mamut Enterprise maakt onderdeel uit van de productportfolio Mamut Business Software en is een gebruiksvriendelijke en complete oplossing die in alle behoeften van kleine ondernemingen, op het gebied van boekhouding, CRM/relatiebeheer, verkoop, logistiek, projectbeheer en e-commerce voorziet.

-Wij zijn bijzonder tevreden met deze toonaangevende onderscheiding. Samen met onze ICAEW- certificering toont het aan dat Mamut Business Software bijzonder beschikt is voor de Britse markt. Mamut Enterprise is ontwikkeld voor kleine ondernemingen met 1-25 gelijktijdige gebruikers van de software en onze prijzen zijn bijzonder concurrerend met betrekking tot de prijs/kwaliteit verhouding, zegt Eilert Hanoa, CEO in Mamut.

Small Business Software of the Year
De producteigenschappen hebben er in belangrijke mate toe bijgedragen dat Mamut Enterprise dit jaar als winnaar werd uitgeroepen. De jury maakte volgende opmerking: "It has wider functionality, it's a total business support package and it's extremely good value for money. It's refreshing to see an established product coming to the UK to challenge the market leaders" en "When I looked at it, it reminded me of how larger packages should be tailored for small businesses".

De jury bestond uit leden van de redactie van de magazines: Computing, Financial Director en Accountancy Age. Tevens waren er zwaargewichten uit de accountancy branche zoals: ICAEW, Deloitte, the Financial Reporting Council en BDO Stoy Hayward vertegenwoordigd.

Lees het hele artikel hier: http://www.AccountancyAge.com/Features/1138605

Belangrijk voor de positionering in Groot-Brittannië
- Deze onderscheiding geeft Mamut een goed uitgangspunt in Groot-Brittannië en het feit dat Mamut Business Software gebaseerd is op één gezamenlijke broncode voor alle markten, zorgt voor de waarborging van kwaliteit voor al onze klanten. De certificering in Nederland en Groot-Brittannië toont namelijk ook aan dat de oplossing voldoet aan locale wetgeving en behoeften, zegt Eilert Hanoa, CEO in Mamut.
Over Accountancy Age Awards
De Accountancy Age Award is een toonaangevende onderscheiding en wordt dit jaar voor de tiende keer uitgereikt. De onderscheiding is gebaseerd op oordelen van erkende topondernemers als ook uitspraken van gebruikers. http://www.ukindustryawards.com/accountancyage/.

Over Mamut
Mamut (OSE "MAMUT"), opgericht in 1994, is een toonaangevende leverancier van financieel-administratieve oplossingen voor kleine en middelgrote ondernemingen in Europa. Mamut biedt complete en gebruiksvriendelijke oplossingen tegen de beste prijs- prestatie verhouding in de markt, met geïntegreerde oplossingen voor de financiële administratie, verkoopondersteuning, relatiebeheer (CRM), inkoop/logistiek, personeel, projectbeheer en e-commerce. Meer dan 75.000 gebruikers in Europa vereenvoudigen hun dagelijkse werkdag met Mamut. Meer informatie over de onderneming en zijn producten is te vinden op www.mamut.nl.

Voor meer informatie, contact:
Eilert Hanoa, CEO in Mamut, telefoon: +47 23 20 35 00 / +47 92 83 29 05, e-mail: ehanoa@mamut.com

Mamut Software B.V. · www.mamut.nl · mail@mamut.nl Siriusdreef 17-27, 2132 WT Hoofddorp, Tel. 023-568 93 91 · Fax: 023-568 91 11


---- --