Ingezonden persbericht

Match4me.nl introduceert datingbon

Een prins bij de pepernoten

ROTTERDAM, 20041113 -- Internetdaten is geen taboe meer. Steeds meer mensen komen er rond voor uit dat ze elkaar via internet ontmoet hebben en verwijzen vrienden en kennissen naar sites die goed zijn bevallen. In het kader van die ontwikkeling introduceert match4me.nl een nieuw en origineel cadeau: de datingbon. Speciaal voor iedereen die vrienden of familieleden de kans wil geven om nieuwe mensen te ontmoeten of een partner te vinden.


De bon kost ¤ 12,50 (incl. verzendkosten) en geeft recht op zes weken lang gratis internetdaten op match4me.nl. Bij de bon hoort ook een handige checklist met dating do's and dont's. De datingbon werkt erg simpel: mensen schrijven zich op de normale manier in bij match4me.nl en vullen vervolgens de code in die op de bon staat. Daarna zijn ze automatisch zes weken gratis lid; het lidmaatchap loopt vanzelf af. De bon kan naar de besteller zelf worden gestuurd, of direct naar degene voor wie de bon bestemd is.

Match4me.nl is een serieuze datingsite voor hoger opgeleide singles. De site bestaat inmiddels drie jaar, elke maand schrijven zich 1500 nieuwe mensen in.




Ingezonden persbericht