Gemeente Heerlen

Sportcongres in Hoensbroek

Op 16 november om 19.15 uur is er in kasteel Hoensbroek een Regionaal Sportcongres. Het congres is bedoeld voor bestuurders, technische kaderleden en commissieleden van sportverenigingen uit Parkstad Limburg. Zij kunnen gratis aan het congres deelnemen. Alle verenigingen in de regio hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen. De inschrijvingstermijn wordt verlengd tot 8 november!

Het congres bestaat uit 6 workshops in 2 ronden. Deelnemers kunnen aan twee workshops deelnemen. In de eerste ronde is er aandacht voor de wet- en regelgeving algemeen, vrijwilligersbeleid en de veilige sportvereniging. In de tweede ronde komen de wet- en regelgeving op het gebied van accommodatie, jeugdgerichtheid/jeugdparticipatie en diverse vormen van samenwerking als thema's aan bod.

De organisatie en kosten van het congres zijn voor rekening van Sportservicepunt Kerkrade, gemeente Heerlen afdeling Sport en Recreatie, Sportpunt Parkstad, Pro Regio Sport Landgraaf, Provincie Limburg en Huis voor de Sport Limburg.

Verenigingen uit Heerlen die geen uitnodiging hebben ontvangen kunnen contact opnemen met de gemeente Heerlen, afdeling Sport en Recreatie via tel. 045-5604559 of 045-5604551.

HEERLEN, 26 oktober 2004
Concernstaf Communicatie
Francine Pelzers

(045) 56 04 070
persvoorlichting@heerlen.nl

-----------------------
p e r s

---- --