Landstede Open Huis


16-11-2004
Open Huis Raalte

Landstede Beroepsopleidingen in Raalte houdt dinsdag 16 november van 18.00 tot 21.00 uur een groot Open Huis met presentaties en praktijkdemonstraties.

Aan de Zwolsestraat 63 A krijg je alle gewenste informatie over de vele opleidingen die Landstede in Raalte aanbiedt. De afdelingen ICT, Gezondheidszorg, Welzijn en Onderwijs, Handel, Administratie en Landbouw verzorgen presentaties en praktijkdemonstraties. Daardoor kun je een goede indruk krijgen van wat de opleidingen inhouden.

Studenten van de Zorgopleidingen laten in hun skills-lab zien hoe zij praktische vaardigheden krijgen aangeleerd. Bij de afdeling Welzijn en Onderwijs is een doorlopende drama-activiteit waaraan de bezoekers zelf mee kunnen doen. In het handvaardigheidlokaal verrassen de studenten de bezoekers met beeldende activiteiten en geven zij een persoonlijke voorlichting onder begeleiding van docenten.

De afdeling Landbouw presenteert naast de opleidingen Veehouderij en Dierverzorging (met specialisatie paraveterinair dierenartsassistente) de nieuwe opleidingen Bloemsierkunst en Paardenhouderij. De opleidingen Administratie en Handel laten de bezoekers zien hoe studenten werken met Bedrijfssimulaties en Probleem Gestuurd Leren. Bij Tekstverwerking kunnen de bezoekers hun toetsenbordvaardigheden testen.

Je vindt hier de volgende studierichtingen
Detailhandel
Internationale Handel/Groothandel
Bedrijfsadministratie
Commerciële Dienstverlening
Secretarieel
ICT
Gezondheidszorg
Welzijn en Onderwijs
Landbouw
Dierverzorging
Bloemsierkunst
Waar is het?
Landstede Beroepsopleidingen
Zwolsestraat 63a
8101AB Raalte