Politie Noord-Holland-Noord

Alkmaar en omgeving, maandag 15 november

Alkmaar 15-11-2004 - 15.00 uur

Jongen aangehouden na mishandeling

Castricum, maandag 15 november 2004.

In de nacht van zondag op maandag is een 18-jarige jongen uit Castricum aangehouden in een horecabedrijf aan de Dorpsstraat. De jongen was kort daarvoor betrokken geweest bij een vechtpartij in een ander horecabedrijf in dezelfde straat. Volgens getuigen zou de jongen hierbij een 20-jarige jongen uit Limmen ernstig hebben verwond door een glas in zijn gezicht te drukken. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis in Alkmaar. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau waar hij is ingesloten. De politie stelt een onderzoek in naar de juiste toedracht.

Computer en cameras gestolen uit woning

Heerhugowaard, maandag 15 november 2004.

Zondag tussen 15.00 en 24.00 uur werd ingebroken in een woning aan de Hercules Segherstraat. Men kwam in het huis door het vernielen van een raam. De bewoner kan nog niet precies aangeven wat er is weggenomen. In ieder geval mist hij twee laptop computers en twee digitale fotocameras.

Motorrijder gewond na aanrijding

Zuidschermer, maandag 15 november 2004.

Maandagmorgen is een 47-jarige man bestuurder van een motor uit Broek op Langedijk gewond geraakt bij een aanrijding op de Westdijk. De man reed over genoemde weg toen hij tegen een auto botste die op dat moment keerde op de rijbaan van de Westdijk. Deze auto werd bestuurd door een 43-jarige man uit Heerhugowaard. De motorrijder is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis in Alkmaar.

Diefstal auto.

Heiloo, maandag 15 november 2004
In de nacht van zondag op maandag werd een auto gestolen vanaf de Kennemerstraatweg. Het gaat om een auto van het merk Chrysler, type Neon. De auto is blauw van kleur en voorzien van het kenteken JV-JX-68.