Landelijk Bureau ter bestrijding van Rassendiscriminatie

LBR-bericht

Rotterdam, 17 november 2004

Laatste nummer van Zebra Muurkrant verschenen

Na 9 jaar goed nieuws, prikkelende columns, humor, portretten en posters, stopt het LBR met het maken van Zebra Muurkrant. De inspirerende voorbeelden, projecten en initiatieven krijgen een eigen plek op de binnenkort geheel vernieuwde website van het LBR.

In het zojuist verschenen laatste nummer van Zebra Muurkrant geeft ex-profvoetballer Aron Winter zijn mening over discriminatie en racistisch gedrag van voetbalsupporters en vertelt hij hoe hij zelf omgaat met scheldpartijen. Verder aandacht voor het spel De Wereld Rond voor het basisonderwijs, twee bijzondere theatervoorstellingen, drie jubilea en de nieuwe website Dutchkids.nl. Op de achterzijde staat de bijpassende poster: We are all...Dutchkids!

Juist in deze tijd van maatschappelijke onrust is het belangrijk om te zien dat er nog steeds veel goeds te melden is, om vertrouwen te blijven houden in positieve oplossingen. Het LBR blijft daarom berichten over 'klein' en positief nieuws. Niet alleen op de website, maar ook in de e-mail nieuwsbrief, die net als de LBR-site een metamorfose ondergaat.

Met de Zebra Muurkrant verdwijnt ook de tweemaandelijkse poster, maar het LBR blijft producten maken, die op een duidelijke, grappige of confronterende manier een signaal afgeven en tot nadenken uitnodigen.

Zebra Muurkrant stopt, maar gaat digitaal eigenlijk gewoon door!

Bekijk de laatste Zebra Muurkrant en de poster op www.lbr.nl/zebramuurkrant.html . Bestel de dubbelzijdige muurkrant/poster Zebra voor EUR 1, 50 of de enkelzijdige Dutchkidsposter voor EUR 1, 15 (exclusief portokosten). Bestellen kan telefonisch of per e-mail: tel. 010 -201 02 01 of info@lbr.nl . Kijk voor meer posters op www.lbr.nl/shop .

Blijf van alle veranderingen en het laatste nieuws op de hoogte via de website en de nieuwsbrief. Aanmelden is simpel én gratis: stuur een e-mail naar info@lbr.nl onder vermelding van 'nieuwsbrief'.


---
LBR
Schaatsbaan 51
3013 AR Rotterdam
Tel: 010-2010201
Fax: 010-2010222
Internet: www.lbr.nl