Ingezonden persbericht


FileMaker-opleiding nu ook in het Nederlands Certificeringprogramma FileMaker 7-ontwikkelaars nu in zeven moedertalen

Utrecht, 17 november 2004 ­ Het nieuwe opleidingsprogramma voor FileMaker 7- ontwikkelaars is vanaf vandaag naast het Engels ook in het Nederlands, Duits, Frans, Italiaans, Spaans en Zweeds beschikbaar. De opleiding die ontwikkelaars vertrouwd maakt met de nieuwe mogelijkheden die FileMaker 7 biedt, heeft sinds de introductie meer dan 125 ontwikkelaars opgeleverd. Deelnemers die de opleiding met goed gevolg afronden, ontvangen een FileMaker 7- ontwikkelaarscertificaat dat waarborgt dat de ontwikkelaar terzake kundig is.

De FileMaker 7-opleiding
Ter voorbereiding op het examen, biedt FileMaker ontwikkelaars de uitgebreide FileMaker-opleiding, FileMaker Professional Training Series II aan, hoewel deze niet vereist is. Deze bestaat uit dertien onderdelen met demonstraties en oefeningen, en omvat meer dan 450 bladzijde met technische informatie. Meer informatie biedt www.filemaker.com/professionaltraining.

Het examen toetst kandidaten op de basiskennis die vereist is om FileMaker 7-oplossingen te ontwikkelen en omvat de gehele FileMaker 7-productreeks: FileMaker Pro 7, FileMaker Developer 7, FileMaker Mobile 7, FileMaker Server 7 en FileMaker Server 7 Advanced. Meer informatie over de opleiding is te vinden op www.filemaker.com/certification/index.html

FileMaker
FileMaker is de toonaangevende leverancier van werkgroepdatabases. Bedrijven, overheden, scholen en universiteiten, gebruiken FileMaker voor het beheren van relaties, projecten, beeldmateriaal en ander informatie. De veelbekroonde FileMaker-software combineert de kracht van een relationele database met snelle en pasklare mogelijkheden voor web-publishing en een legendarisch gebruiksgemak. FileMaker is de databasesoftwaredivisie van Apple Computer. Meer informatie: www.filemaker.nl.

Meer informatie en testversies:
FileMaker Benelux PublieksWerk Ive Defaix Marije Verdouw ive@smp.nl marije@publiekswerk.nl t: (030) 241 33 23 t: (020) 486 21 39

PublieksWerk / FileMaker 1/1


---- --