Stad Utrecht, 09.35 uur

Utrecht 17-11-2004 - Nieuwsberichten districten stad Utrecht

Bestuurster onder invloed

UTRECHT De politie heeft dinsdagmorgen een vrouw aangehouden voor het veroorzaken van een aanrijding onder invloed van alcohol.

Getuigen belden omstreeks 11.45 uur naar de politie omdat een bestuurster met haar auto op de Blauwkapelseweg een aanrijding had veroorzaakt. Ter plaatse trof de politie een 58-jarige vrouw uit Driebergen-rijssenburg aan. De vrouw zat in haar voertuig en rook sterk naar alcohol.

Zij had tegen twee autos aangereden en wilde doorrijden. Na een eerste blaastest bleek dat de vrouw te veel gedronken had. Op het bureau wees de ademanalyse 1100 ug/l uit. Het rijbewijs van de vrouw werd ingenomen. Met een proces-verbaal en een rijverbod van 14 uur werd zij naar huis gestuurd.

Straatroof

UTRECHT Dinsdagmiddag vond op de Mr. Tripkade een beroving plaats waarbij een vrouw het slachtoffer werd.

Een 18-jarige vrouw uit Utrecht liep omstreeks 17.55 uur over de Mr. Tripkade. Plotseling werd haar tas uit haar handen getrokken door twee onbekende jongens. Het slachtoffer probeerde haar tas nog vast te houden maar nadat zij in haar gezicht geslagen was liet zij haar tas los en konden de verdachten wegvluchten.

Het tweetal rende weg in de richting van het Station Overvecht en vervolgens in de richting van de wijk Tuindorp. De politie is op zoek naar getuige(n) van de straatroof. Heeft u informatie, belt u dan met de politie van het district Paardenveld,

tel.: 0900 88 44.