Gemeente Veenendaal


HEEL VEENENDAAL DANST ! (10-11-2004)

Van Pieterburen tot Maastricht en van Arnhem tot Den Haag hebben grote groepen mensen zich verzameld in aula's van scholen, bedrijfskantines, in woonzorgcentra, ja zelf politici, ambtenaren en ambtenaren van de gemeente Veenendaal zijn er klaar voor.

De aanwezigen komen in beweging. Eerst wat aarzelend, maar dan als vanzelf bewegen de heupen mee op de FLASH-move. Ook in de rest van Nederland staat de radio aan en gaan de voeten van de vloer. Heel Nederland danst: een bijzonder moment.

Nederlands Instituut voor Sport en bewegen (NISB) vraagt met dit dansspektakel aandacht voor de noodzaak om meer te bewegen. Door massaal te dansen op Reset your Brain van Soulvation proberen wij in het Guiness Book of Records te komen onder de titel "de meeste mensen die gelijktijdig aan het dansen zijn". . Canada voert op dit moment het Guiness Book of Records aan met 200.000 mensen

Op donderdag 18 november start deze korte ludieke actie. Om 11.15 uur op sportpark Spitsbergen bij de atletiekvereniging VAV gaan wij 5 minuten bewegen om zo mee te doen aan de actie: Heel Nederland danst.

Heel Nederland danst? Bent u er één van? Doe mee op de atletiekbaan van VAV!

Bericht: Sportservice Veenendaal