Ingezonden persbericht


Men of Valor is de meest realistische Vietnam shooter ooit

Ervaar de jungle in Men of Valor

Men of Valor: Vietnam is de revolutionaire game van de makers van Medal of Honor: Allied Assault voor PC en Xbox. Geen enkele andere first person shooter geeft de spanning, het risico en adrenalinestoot weer zoals de soldaten beleefden tijdens de oorlog in Vietnam!

Beleef de historische actie als nooit tevoren. Speel het spel in singlepayer als dappere Amerikaanse marinier, of in multiplayer mode ook als een soldaaat van het Noord Vietnamese Leger of vastberaden Vietcong guerilla-strijder.

Men of Valor: Vietnam dompelt je onder in spannende 'search and destroy'-missies, intense vuurgevechten in authentieke steden en claustrofobische verkenningsmissies in de bedompte ondergrondse gangenstelsels.

-----------------------------------

Kijk ook eens op officiële site van deze spectaculaire game! De link zit onder het logo verstopt.
De missies variëren van junglepatrouilles, 'gunner' in een Huey tot het redden van krijgsgevangen. In totaal zijn er 13 superspannende en ultra-realistische missies die plaatsvinden op diverse locaties in Vietnam. Denk aan de vliegbasis Danang, de tunnels van Cu Chi en de afgelegen Khe Sanh buitenpost. De game is zo gedetailleerd dat je je echt in de oorlog waant: zelfs het Tet-offensief moet je overleven met e. wapens die de soldaten en strijders toen gebruikten. Dit betekent M-16's, M-60's, AK-47's en M-79 granaatwerpers. De muziek onder de game is natuurlijk ook uit dit legendarische tijdperk, met tracks van onder andere The Mamas & The Papas, Strawberry Alarm Clock en James Brown.

Over Vivendi Universal Games
Vivendi Universal Games is een leidende wereldwijde uitgever van multi-platform interactief entertainment en heeft haar hoofdkantoor in Los Angeles. Het bedrijf ontwikkelt, publiceert en distribueert interactieve producten voor alle platformen en internet. VU Games' portfolio aan ontwikkelstudio's en labels bestaat uit Blizzard Entertainment, Coktel, Fox Interactive, Knowledge Adventure, Massive Entertainment en Sierra Entertainment. Je 'Tour of Duty' speel je overigens niet alleen tegen de computer. Zo is er ook een co-op mode, waar je squat mates erg belangrijk voor het succes van de missie zijn. En er is natuurlijk de online multiplayer mode op Xbox Live of via System Link voor 12 spelers.

Meer info, hi-res beeldmateriaal of een reviewexemplaar?

Neem dan nu contact op!
T: 070 - 3990016 of E: menofvalor@katapolt.nl

Ontwikkelaar:
2015

Uitgever:
Vivendi Universal Games

Distributeur:
Vivendi Universal Games

Platform:
PC en Xbox

Genre:
First-Person Action Adventure

Releasedatum:
5 november 2004

Adviesprijs:
¤49,99/¤59,95