Ingezonden persbericht


Avaya voltooit overname Tenovis

TER PUBLICATIE: DONDERDAG, 18 NOVEMBER, 2004

Nieuwegein - Avaya, Inc. (NYSE: AV), leverancier van communicatienetwerken en -diensten aan de zakelijke markt, heeft de overname van Tenovis GmbH & Co. KG afgerond. Tenovis is een vooraanstaande Europese leverancier van bedrijfscommunicatiesystemen en -diensten en een dochtermaatschappij van Kohlberg Kravis Roberts & Co.

Tenovis levert communicatieoplossingen, waaronder telefonie, call- en contactcenters, customer relationship management, messaging, netwerksystemen en dienstverlening aan bedrijven en overheidsinstanties in heel Europa. Met de overname voegt Avaya meer dan 5.400 werknemers toe aan de bedrijfsactiviteiten in Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Zwitserland en Nederland. De overname vergroot de Europese klantenkring, het marktaandeel en de aanwezigheid van het bedrijf aanzienlijk.

# # #

Over Avaya
Avaya, Inc. ontwikkelt, bouwt en beheert communicatienetwerken voor meer dan een miljoen bedrijven over de gehele wereld, waaronder 90% van de Fortune® 500. Het bedrijf is wereldleider voor veilige en betrouwbare Internet Protocol-telefoniesystemen, communicatiesoftwareapplicaties en -diensten. Avaya is de drijvende kracht achter convergentie van spraak- en data-applicaties op IT-netwerken. Bedrijven van alle mogelijke omvang kunnen hun bestaande of nieuwe netwerken optimaal inzetten, hun productiviteit verbeteren en hun onderscheidend vermogen versterken.

Ingezonden persbericht