Persbericht

22 november 2004

David Harris volgt Lesley MacDonagh op bij Lovells

Het internationale advocatenkantoor Lovells heeft David Harris gekozen tot Managing Partner. Op 1 mei 2005 zal hij Lesley MacDonagh opvolgen. Zijn ambtstermijn loopt tot 30 april 2009.

David Harris is partner bij Lovells sinds 1986. Hij heeft zich vooral beziggehouden met corporate finance en kapitaalmarkten. Hij was nauw betrokken bij de ontwikkeling van de succesvolle financiële praktijk. David heeft gewerkt aan enkele van de eerste securitisaties in de Engelse markt en hij was de architect van de plannen om de securitisatiepraktijk verder uit te bouwen. Als gevolg hiervan bloeit de securitisatiepraktijk zowel internationaal als in het Verenigd Koninkrijk.

David is een voorstander van het investeren in de internationale capaciteit van Lovells, het handhaven van het brede profiel van het kantoor en van het naar een nog hoger niveau tillen van de corporate en financiële praktijk.

Als Managing Partner wordt David Harris met ingang van 1 mei 2005 voorzitter van de International Executive van Lovells. Gedurende de overgangsperiode zal hij nauw met Lesley MacDonagh samenwerken. Ook werkt de Managing Partner nauw samen met Lovells' Senior Partner, John Young, voorzitter van de Partnership Council van het advocatenkantoor. Hij trad op 1 mei 2004 als zodanig aan, na in november 2003 te zijn gekozen.