Gemeente Leiden

Presentatie resultaten van 'Onderwijs Onderdak'

Geachte redactie,

Op maandag 22 november a.s. om 12.00 uur presenteert de Rekenkamercommissie Leiden de resultaten van 'Onderwijs Onderdak' , een vooronderzoek naar de onderwijshuisvesting. De Rekenkamercommissie Leiden is een onafhankelijke commissie, in 2004 ingesteld door de gemeenteraad van Leiden, en heeft als taak onderzoek te doen naar de doelmatigheid, de doeltreffendheid en de rechtmatigheid van het door het gemeentebestuur gevoerde beleid. De Rekenkamercommissie bestaat uit de volgende leden:
- de heer A.G.V. Vergeer (voorzitter, zelfstandige gevestigd consultant/interim-manager)
- de heer J.A. Hofman (lid, directeur ISON bv.)
- de heer J.T. Langelaar (lid, gemeentesecretaris gemeente Veenendaal)
- de heer B.M.H. de Brey (lid, griffie gemeente Wijdemeren)
- de heer C. van der Werf (lid, lid directie Reseach voor Beleid)

Het vooronderzoek naar de onderwijshuisvesting is het eerste onderzoek dat door de Rekenkamer-commissie is uitgevoerd. Het onderzoek is gedaan op verzoek van de Gemeenteraad van Leiden.

Het rapport zal:

- op maandag 22 november a.s.

- om 12.00 uur

- in de leeszaal van het Griffiehuis, Breestraat 70 door de voorzitter van de Rekenkamercommissie, de heer A. Vergeer, worden aangeboden aan CDA-raadslid Wim Bleijie, die indertijd namens de raad het verzoek heeft ingediend.

Het rapport van de Rekenkamercommissie is -onder embargo tot de presentatie- beschikbaar voor de pers vanaf maandag 22 november a.s. 9.00 uur bij de afdeling Communicatie, stadhuis, k. 318.

Met vriendelijke groet,

Marieke Ritzema
Secretaris Rekenkamercommissie


---- --