AMSTERDAM RAI
http://www.rai.nl

Miljonair Fair kiest voor Amsterdam RAI

Samenwerkingscontract tot en met 2006

De kennismaking met Amsterdam RAI is de organisatoren van de Miljonair Fair goed bevallen. Zo goed, dat nu al vaststaat dat ook de edities van december 2004, 2005 en 2006 in Nederlands belangrijkste evenementenlocatie zullen plaatsvinden. De Miljonair Fair werd na een succesvolle lancering in 2002 in PTA Amsterdam, in 2003 verplaatst naar de RAI. Bij deze stap is de mogelijkheid om in Amsterdam RAI verder te groeien, in combinatie met de up-to-date faciliteiten van de RAI, de belangrijkste overweging geweest. De nu gesloten verbintenis voor de periode 2004 tot en met 2006 garandeert de Miljonair Fair de beschikbaarheid van een eersteklas accommodatie op de gewenste data.

Disneyland voor welgestelden, glamour voor de polder, het grootste netwerk van Nederland, oftewel simpelweg: de Huishoudbeurs voor miljonairs. Hoe de Miljonair Fair 2003 door de media en andere kenners ook genoemd werd, de conclusie was eenduidig: de tweede editie van de Miljonair Fair in Amsterdam RAI was een on-Nederlands glamourspektakel. 'En volgend jaar wordt het nog groter, nog uitgebreider en nog spectaculairder', zo is de stellige overtuiging van de deelnemers en organisatoren van dit prestigieuze evenement. Natuurlijk is het er zien en gezien worden, maar daarnaast wordt er ook wel degelijk serieus zaken gedaan. Zo heeft inderdaad iemand het hele bos van 625 vierkante meter grond inclusief rododendrons, dennenbomen, een oude olijfboom, jacuzzi en compleet hekwerk in één keer gekocht. En zo is B.INC. interiorstuff écht benaderd door een gezant van een van de prinsen van Marokko om feesten in zijn paleis in Casablanca aan te kleden, en heeft Starline ter plekke negen complete zwembaden en zestien whirlpools van de hand gedaan.

'De samenwerking met Amsterdam RAI biedt ons de zekerheid op een toplocatie in de door ons gewenste periode', aldus Yves Gyrath van de Miljonair Fair.'Dat biedt ons de mogelijkheid om de Fair en de locatie nog beter op elkaar af te stemmen, omdat een dergelijke investering over meerdere jaren kan worden afgeschreven.'Voor Amsterdam RAI betekent het naast een gegarandeerde afname van faciliteiten ook de toevoeging van een wel heel prestigieus evenement aan de toch al imposante kalender.'Het bevestigt nogmaals dat de RAI echt een multifunctionele locatie is, met optimale ontplooiingsmogelijkheden voor de meest uiteenlopende evenementen,' aldus Hans Bakker, directievoorzitter van Amsterdam RAI.

Noot voor de redactie,