Lekstroom, 12.00 uur

Utrecht 05-12-2004 - Nieuwsberichten district Lekstroom

Autoruit kapot

VIANEN- Op zaterdagavond werd een man aangehouden nadat hij mogelijk had ingebroken in een auto. Omstreeks 22.30 uur kregen agenten de melding dat door een groep jongens een ruit was vernield van een auto die stond geparkeerd op het Sluiseiland. Agenten gingen poolshoogte nemen en troffen een groep van vier jongens in de omgeving aan. Toen zij de politie zagen renden ze hard weg. De achtervolging werd ingezet en een 18-jarige man uit Vianen kon in zijn kraag worden gegrepen. Hij ontkende iets met de zaak te maken te hebben. Hij werd ingesloten voor nader verhoor. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Bestolen

NIEUWEGEIN- Op zaterdagavond werd een man bestolen van zijn geld. Omstreeks 23.40 uur fietste een 29-jarige man uit Zeist over de Taludweg. Plotseling werd hij tegengehouden door twee onbekende jongens en hij moest zijn portemonnee afgeven. Toen de man dit niet deed kreeg hij een paar klappen in zijn gezicht. Het lukte de jongens toch de portemonnee af te pakken en nadat er andere jongens aan kwamen lopen, renden de berovers weg. De politie verzoekt eventuele getuigen contact op te nemen met de politie van het district Lekstroom, 0900-8844.

Uit de bocht
HOUTEN- Op zondagochtend werd een vrouw aangehouden omdat ze met een slok op teveel in een auto reed. Omstreeks 02.00 uur reed de 30-jarige vrouw uit Hoeilaart over De Koppeling. In een bocht raakte ze in de slip en kwam naast de weg tot stilstand. De politie werd gewaarschuwd en onderzoek wees uit dat ze teveel had gedronken. Ze blies op het bureau 300 ug/l. Tegen haar is proces-verbaal opgemaakt.