Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

NOORDZEE 100.7 FM ZORGT VOOR ULTIEME KERST DOOR AANBIEDEN GROOTSTE KERSTBOOM EN UITDELEN 1007 GRATIS KERSTBOMEN

Hilversum, 6 december 2004 - Noordzee 100.7 FM staat aan de vooravond van meerdere grote kerstacties waarmee het radiostation Nederland een ultieme kerst schenkt. Op 9 december plaatst Noordzee op de Dam in Amsterdam de grootste echte kerstboom van Nederland. Daarna deelt Noordzee ook nog eens 1007 gratis kerstbomen uit.

De 20 meter hoge woudreus die, naar voorbeeld van Rockefeller Plaza in New York, de Dam zal sieren wordt in de nacht van 7 op 8 december om 00.30 uur, na een lange rit over de A2, de hoofdstad in gereden. Op donderdag 9 december om 17.00 uur zullen de honderden lampjes in de boom ontstoken worden. De kerstboom zal tot en met 26 december de Dam in kerstsfeer hullen.

Om de kerstsfeer ook bij de mensen thuis te brengen, geeft Noordzee van 13 tot en met 19 december maar liefst 1007 gratis kerstbomen weg via een landelijke actie bij tankstations in de nabije omgeving van vestigingen van Hornbach bouwmarkten en tuincentra. Automobilisten, die Noordzee 100.7 FM als voorkeurszender op 1 hebben geprogrammeerd, krijgen een gratis Nordmann kerstboom bij de dichtstbijzijnde Hornbach vestiging. Deze actie blijkt nu al zó veelbelovend dat andere radiostations het idee gekopieerd hebben.

Noordzee 100.7 FM organiseert echter nog meer kerstgerelateerde acties. Zo kan men door het inleveren van enorme, in Amsterdam verstopte, kerstballen een 6-daagse kerstreis naar Berlijn, Parijs of Boedapest winnen. En iedereen die tussen 9 en 26 december het Noordzee kerstspektakel op de Dam in Amsterdam bezoekt maakt tevens kans op een reis naar New York om het beroemde Rockefeller Plaza te bezoeken.

Noordzee 100.7 FM is het music & entertainment station in Nederland. Gordon, Menno Barreveld, Sjaak Bral, Colin Banks, Martijn Krabbé, Winston Gerschtanowitz, Albert Verlinde, Noordzee Showtime en de muziek die je kent hoor je alleen op Noordzee 100.7 FM.

Noordzee 100.7 FM is in bijna heel Nederland te ontvangen via 100.7 FM, maar in Noord-Nederland via 100.4 FM. Daarnaast is Noordzee 100.7 FM overal in Nederland te ontvangen via de kabel en via Digitenne.

Kijk voor meer informatie op www.noordzeefm.nl. Noordzee 100.7 FM is onderdeel van Talpa Radio International.

//// EINDE PERSBERICHT ////

Noot voor de redactie,