3 e persbericht van maandag 6 december 2004

Eindhoven 06-12-2004 - Berichten uit de media

Eindhoven: Man verdacht van inbraak

Maandag om 13.15 uur is in zijn woning een 35-jarige Eindhovenaar aangehouden. De man wordt ervan verdacht dat hij op 2 oktober ingebroken heeft in een woning aan de Terwestenstraat. Daar werden een fiets en een verrekijker gestolen. De man werd na onderzoek aangehouden. Hij is voor verder onderzoek ingesloten.

Helmond: Verkeerscontrole

De politie heeft maandagmiddag een verkeerscontrole gehouden op de Heistraat. 36 personen kregen een bekeuring omdat ze de autogordel niet droegen. Vier bromfietsers gingen op de bon omdat hun voertuig een te hoog vermogen had. Een 14-jarige jongen kreeg een bekeuring omdat hij op een bromfiets reed, geen helm droeg en de bromfiets niet verzekerd was. Zijn bromfiets is in beslaggenomen.

Helmond: Rijbewijs kwijt na snelheidsovertreding

Een 21-jarige automobilist uit Helmond moest maandagavond zijn rijbewijs inleveren nadat hij op de Kasteel Traverse was betrapt op een snelheidsovertreding. Hij reed 103 km/u., terwijl 50 is toegestaan.

Son: Overval op bank

Maandag rond 16.40 uur hebben twee mannen een overval gepleegd op een bank aan de Nieuwstraat. Zij bedreigden met een vuistvuurwapen een medewerker van de bank en eisten geld. De twee gingen er vandoor met een nog onbekend geldbedrag. Een van de mannen droeg een helm en de ander een zonnebril. Het is niet bekend hoe en waarheen zij weggegaan zijn.

Lieshout: Man na mishandeling vader aangehouden

Een 34-jarige man uit Lieshout is maandag om 11.45 uur in zijn woning aangehouden. De man wordt ervan verdacht dat hij zondag zijn 68-jarige vader in diens woning in Lieshout heeft mishandeld. Hij had hem geslagen en geschopt. De vader was lichtgewond aan zijn hand. Hij deed aangifte. De zoon is voor onderzoek ingesloten.