Gemeente Capelle a/d IJssel

Vergadering WOP Middelwatering 7 december 2004

Op dinsdag 7 december 2004 om 20.00 uur vergadert het Wijkoverlegplatform Middelwatering. De vergadering wordt gehouden in het gemeentehuis aan de Rivierweg 111.
Op de agenda staan onder andere de volgende onderwerpen: stand van zaken van het project Support door de heer A. Rietdijk van de gemeente Capelle aan den IJssel en de begroting 2005 van het wijkoverlegplatform. Ook komen de lopende zaken uit de wijk aan de orde. De voorzitter is de heer W. van den Bremen. Vanaf circa 21.00 uur zal het WOP-jaar feestelijk worden afgesloten met een hapje en een drankje. U bent van harte welkom.

Spreekuur wijkwethouder
Voorafgaand aan de vergadering houdt wijkwethouder René Binnendijk spreekuur. Hiervan kunt u alleen gebruikmaken na telefonische aanmelding via telefoonnummer 010-2848234. Het spreekuur begint om 19.0 0uurinhetgemeenthuis.

Spreekuur buurtagenten
De buurtagenten, Peter van Werkhooven (Middelwatering-West) en Adrie Goedegebure (Middelwatering-Oost), houden vanaf 19.30 uur spreekuur. Dit spreekuur vindt ook plaats in het gemeentehuis.