Ingezonden persbericht


GFI Informatique en Axios Systems breiden levering van assyst in Frankrijk uit

Amsterdam: 7 december 2004. De in Frankrijk gevestigde internationale technologie en informatie services groep GFI Informatique heeft assyst, de IT-Service Managementsoftware-suite van Axios, toegevoegd aan haar dienstenpakket.

De partnerovereenkomst breidt de leveringsmogelijkheden van assyst in Frankrijk uit. Axios heeft in 2001 een kantoor in Frankrijk geopend.

GFI Informatique zegt dat zij heeft gekozen voor assyst om in te spelen op uitdagingen op het gebied van infrastructuurmanagement en dat zij de oplossing in haar portfolio zal opnemen om bestaande oplossingen aan te vullen of te vervangen.

De Infrastructuurmanagement services van de Franse firma omvatten on-site facility management, remote beheer en infrastructuur outsourcing bij eigen centra en het outsourcen van applicaties. In Frankrijk levert zij ISO 9001-gecertificieerde outsourcingsdiensten vanuit centra in Lyon, Nantes en Sophia-Antipolis.

assyst biedt een unieke levenscyclus aanpak voor IT-Service Management door het integreren van alle ITIL (IT Infrasturcture Library) Service Managementprocessen in één applicatie.

GFI, met bijna 7.000 mensen in dienst, is oprichter van itSMF France, de Franse afdeling van het onafhankelijk, internationale forum voor IT-Service Management professionals. Meer dan 50 engineers en technici zijn getraind en gecertificeerd in ITIL-Best Practice.

Francis Ronez, Vice President van Axios Systems Frankrijk, vult aan: "De totstandkoming van een sterke band met GFI Informatique maakt het voor ons mogelijk gezamenlijk oplossingen te ontwikkelen voor onze klanten. assyst sluit ideaal aan bij het implementeren van ITIL-structuren en het verbeteren van kwaliteit van te leveren services. De acceptatie van assyst door onze partner versnelt het gebruik van deze processen bij klanten, die willen inspelen op de veranderende eisen van op het gebied van governance."

"De integratie en het intern gebruik van assyst maken het onze eigen teams mogelijk om in praktijk te brengen wat wij onze klanten aanraden," zegt Fabrice Krueger, Information Management Offer Manager van GFI Informatique. "Het geeft ons een sterke positie in deze marktsector."

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Axios Systems Benelux
Astrid van den Broek
Marketing Assistant
Tel: +31 (0) 20 521 0290
E-mail: astrid.van.den.broek@axiossystems.com

Axios Systems

Axios Systems (www.axiossystems.com) is de toonaangevende leverancier van op 'Best Practice' gebaseerde geconsolideerde IT-Service Management softwareoplossingen. Onze klantgeoriënteerde aanpak gecombineerd met ons geïntegreerde technologieraamwerk verzekert onze klanten dat zij hun dienstverlening en ondersteuning wereldwijd kunnen laten aansluiten op de doelstellingen van hun business. Door de voordelen van 15 jaar productontwikkeling en investering in 'Best Practice' principes begeleidt assyst, onze oplossing, gebruikers intuïtief door IT Infrastructure Library (ITIL) processen. Het implementeren van assyst in organisaties optimaliseert de IT-infrastructuur efficiency, vermindert de total cost of IT ownership en garandeert een snelle return on investment. Onze toewijding aan 'Best Practice' is zichtbaar door als eerste gecertificeerd te zijn voor BS15000, werelds eerste formele standaard voor IT-Service Management. Naast haar hoofdkantoor in de UK heeft Axios kantoren in Amerika, Europa en Azië.

GFI Informatique
GFI Informatique (www.gfi.fr) is een internationale groep die een range van Informatie Technologie diensten aanbiedt. Met meer dan 7.000 werknemers, behaalde de groep een omzet van 500 miljoen Euro in 2003. GFI Informatique voorziet klanten in expertise op het gebied van consultancy, systeem engineering en integratie zowel in softwareproducten als in outsourcing. Daar zij betrokken is in iedere stap van de informatie Systemen levenscyclus, ontwerpt, creëert, implementeer en . hoogwaardige applicaties, met name voor grote bedrijven en organisaties uit de publieke sector. De Groep heeft meer dan 30 vestigingen in Frankrijk en 12 kantoren buiten Frankrijk.

-----------------------
Axios Systems Persbericht

---- --