STICHTING DE OPKIKKER

Stichting De Opkikker verzorgt Opkikkerdagen voor langdurig zieke kinderen en hun familie.
De Opkikker neemt het gezin mee, even weg uit het dagelijkse bestaan vol spanningen en angsten. Even de gedachten verzetten en opladen in een andere omgeving met een dosis positieve energie en blijdschap.

Stichting de Opkikker maakt dit mogelijk door het gezin een leuke 'opkikker' te laten kiezen uit het Opkikkerboek. Een kind krijgt de kans een dag in het écht iets te zijn waar het altijd van droomde, zoals een prinses of een ridder zijn. Een keer iets heel spannends doen, bijvoorbeeld als politieagent boeven vangen of ergens naar toe te gaan om er weer eens met z'n allen even helemaal uit te zijn. De Opkikker kent geen grenzen zolang het in Nederland is!

Na veel vervelende dagen duren de leuke dagen toch nèt iets langer.

Speciaal voor stichting De Opkikker heeft een aantal bekende musical artiesten, volledig belangeloos, het initiatief genomen om een kerst cd op te nemen met bekende kerstsongs in een nieuw jasje gestoken.

Of zoals ze het zelf zeggen:
We hebben samen als musical collega's gezegd; wat is nu een mooier en intiemer familiefeest dan de Kerst? Laten wij al onze energie en al onze talenten bundelen om een unieke kerst cd samen te stellen helemaal voor de kinderen van De Opkikker.
Belangeloze medewerking van grote sterren uit diverse Nederlandse succesmusicals Laura Vlasblom, Pia Douwes, Chantal Janzen, Bastiaan Ragas, Tony Neef, Edwin Jonker, Addo Kruizinga, Vera Mann, Tooske Breugem, Nurlaila Karim, Linda Wagemakers, Antje Monteiro, Brigitte Nijman, Maaike Widdershoven en Joke de Kruijf.


- Nieuwe eigentijdse arrangementen van Erwin Steylen


- De prachtigste kerstsongs als 'Let it snow', 'White Christmas', 'Silent Night', 'Last Christmas' en 'Do they know it's Christmas'.


- Deze Kerst geeft u nog meer gezinnen met een langdurig ziek kind een heerlijke verwendag

Hèt Kerstgeschenk voor maar euro 9,95.

Verkrijgbaar bij filialen van Piet Zoomers en Eye Wish Groenveld of te bestellen via www.opkikker.nl

Give them a bright Christmas!

Note