Travel Unie International Nederland N.V.

MIDDEN-OOSTEN TREKT. ...
MIDDEN-OOSTEN TREKT. STIJGENDE LIJN ISROPA REIZEN ZET DOOR

Badplaats Marsa Alam nieuwe Egyptische charterbestemming met Transavia

Amstelveen, 7 december 2004 - Isropa Reizen heeft voor komend zomerseizoen haar totale aanbod met rondreizen en zonvakanties rond het Midden-Oosten in een vernieuwd jasje gestoken. Nieuw in Egypte is Marsa Alam als charterbestemming met Transavia. Ook is het totale aanbod in Egypte verder uitgebreid met vooral all inclusive accommodaties. Nieuw op Cyprus is het opnemen van het noorden van Cyprus in de rondreis. Bijzonder zijn de mini-cruises van Cyprus naar Libanon, maar ook de mogelijkheid om te trouwen en als pril paar all inclusive te verblijven op dit eiland. Nieuw voor komende zomer zijn de rondreizen door Syrië. Daarnaast is ook het aantal bestemmingen in Libanon vergroot. Ook shoppen in de trendy winkelstad Beiroet is mogelijk. Het aanbod in Marokko behoort tot het breedste in de Nederlandse reismarkt. En dankzij de vliegmogelijkheden gedurende zeven dagen van de week, biedt Isropa Reizen de kans om elk denkbare flexibele reisduur te boeken. Dus ook een korte winkelreis naar Marrakech. In en rond Israël biedt Isropa Reizen de nodige fly-drive vakanties. Tijdens diverse strandvakanties kan worden genoten van de zeeën die Israël omringen.

Nu het héle eiland: Isropa Reizen brochure 'Cyprus' Met ingang van het nieuwe zomerseizoen biedt Isropa Reizen tijdens de rondreis over Cyprus het volledige eiland aan, dankzij het opengaan van de grenzen tussen Noord en Zuid. In het totale aanbod springen de accommodaties Porto Paphos, Mon Repos, Le Meridien, Jasmine, Estella en Miramar er uit. Bijzonder is een mini-cruise naar Libanon, waar ook de trendy en hippe winkelstad Beiroet kan worden aangedaan. Een unieke mogelijkheid bij Isropa Reizen is het trouwen op Cyprus. Zo'n droomreis is op basis van 'all inclusive', waarbij het prille paar over het gehele eiland kan rondreizen. Isropa Reizen heeft voor zomer 2005 weer vele aanbiedingen en extra's, zoals vroegboekkortingen en 25 procent korting op eten en drinken ter plaatse. Daarnaast is bijvoorbeeld ook langdurig verblijf - het 'longstay' geheten - mogeliik. Cyprus wordt aangevlogen met de luchtvaartmaatschappijen Cyprus Airways en Transavia.

Geprolongeerde hitbestemming: Isropa Reizen brochure 'Marokko' Na twee succesvolle seizoenen biedt Isropa Reizen ook komende zomer weer veel Marokko aan. In het land van 1001-nacht worden alle bekende toeristische plaatsen aangeboden, zoals Casablanca, Rabat, Fès, Marrakech, Ouarzazate, Essaouira, Agadir, Tanger en El Jadida. Directeur Loek Houtenbos van Isropa Reizen: "Marokko is bij uitstek geschikt voor de zelfstandige, meer ervaren reiziger. Wij bieden onze klanten een groot aantal rondreizen en veel combinatiemogelijkheden tussen stad- en strandvakanties. Bijvoorbeeld de combinatie van Essaouara met Marrakech of van Fes met Afourer. Echt heel bijzonder!". Ook stedentrips naar o.a. Marrakech behoren tot het aanbod van Isropa Reizen. Directeur Loek Houtenbos: "Wij als specialist hebben het meest complete aanbod naar Marokko, met rondreizen, fly-drives, golfreizen, beauty- en kuurarrangementen, wandel- en safaritochten en prachtige 'riads'. Maar ook strandvakanties zitten in ons zomerse aanbod!". Isropa Reizen vliegt naar Marokko met zowel Royal Air Maroc als Transavia Airlines. Zo kan op zeven dagen per week worden gevlogen. Daarmee is flexibele reisduur mogelijk.

Fly-drives langs hoogtepunten: Isropa Reizen brochure 'Israël' De bestemming Israël blijft in de belangstelling staan. Isropa Reizen biedt voor komende zomer onder meer Noord-Israël aan. Tevens reizen naar het meer van Tiberias. Daarnaast de kans om de zeeën van het Midden-Oosten te bezoeken, met naast de Middellandse Zee, ook de Rode Zee en de Dode Zee. Verder heeft Isropa Reizen alle bekende grote steden in haar brochure 'Israël' opgenomen. Loek Houtenbos: "Wij hebben meerdere routesuggesties voor fly-drives, zoals langs de hoogtepunten van Israël en door de Negev woestijn. Heel bijzonder is onze bird-watching tour!". Al deze bestemmingen lenen zich bij uitstek voor strandgangers en bovendien voor avontuurlijke reizigers die van de natuur houden.

Uitgebreid en veel all inclusive aanbod: Isropa Reizen brochure 'Egypte'
De nieuwe zomerbrochure van Isropa Reizen voor Egypte biedt zonvakanties naar de bestemmingen Cairo, Luxor, Aswan, Hurghada, El Gouna, Makadi Bay, Soma Bay, El Quseir, Sharm el Sheik en Dahab. Opvallend is het grotere aanbod rond de Rode Zee. Deze bestemmingen worden meerdere keren per week aangevlogen met lijndienst- en chartermaatschappijen. Isropa Reizen biedt naast een uitbreiding van haar aanbod op deze bestemmingen, nu Marsa Alam aan als nieuwe charterbestemming met luchtvaartmaatschappij Transavia. Naast golfvakanties heeft Isropa Reizen ook een uitgebreid rondreisaanbod en diverse Nijlcruises voor komende zomer. Directeur Loek Houtenbos: "In onze Egyptische vakanties is het segment 'all inclusive' opnieuw verder uitgebreid. Deze formule is in korte tijd ongekend populair geworden. Het biedt onze klanten overzichtelijke vakanties: je weet waar je wanneer aan toe bent, én je weet van tevoren wat het allemaal kost. En door de sterke concurrentie in de reisbranche is ook een 'all inclusive'-vakantie altijd scherp geprijsd!". Voor komende zomer heeft Isropa Reizen meer vroegboekkortingen. "En ook voor gezinnen hebben wij nóg meer te bieden, met extra aandacht voor kinderprijzen en volop familiekamers", aldus Loek Houtenbos. Verder heeft Isropa Reizen nu extra voordeel op eenpersoonskamers.

Strand, cultuur en luxe: Isropa Reizen brochure 'Emiraten' In de nu dubbeldikke brochure 'Emiraten' heeft Isropa Reizen haar vergrote aanbod naar de Emiraten, inclusief Oman, Qatar, Libanon, Jordanië en Syrië opgenomen. Hier kan worden gekozen voor bestemmingen als Dubai, Abu Dhabi, Doha, Beiroet, Muscat, Amman, Aqaba en Petra. Ook combinaties zijn goed mogelijk bij Isropa Reizen. Nieuw voor komende zomer zijn de rondreizen door Syrië. Het aantal bestemmingen in Libanon is verder uitgebreid. Directeur Loek Houtenbos: "Deze landen in het Midden-Oosten zijn bij uitstek geschikt voor iedereen die van strand en cultuur houdt. De vraag neemt dan ook sterk toe. Het zijn goede, betaalbare alternatieven voor luxe bestemmingen als Dubai. En Oman blijkt voor velen een nog onbekende bestemming, terwijl deze juist verrassend veelzijdig is!". Al deze bestemmingen worden door Isropa Reizen aangevlogen met lijndienstmaatschappijen met regelmatige vertrekmogelijkheden. Het kleine tijdsverschil is een aantrekkelijk voordeel van alle bestemmingen in het Midden-Oosten.