Travel Unie International Nederland N.V.

INTERNATIONALE GROEP ...
INTERNATIONALE GROEPSRONDREIZEN ÉÉN GROOT AVONTUUR

Avonturiers ontdekken met Discovery in internationaal gezelschap nieuwe culturen, overweldigende natuur en interessante bevolkingsgroepen

Amstelveen, dinsdag 7 december 2004 - Avontuurlijke reizen zijn ook voor zomer 2005 bij uitstek dé manier om nieuwe culturen, interessante bevolkingsgroepen en een overweldigende natuur te beleven. Ook voor komend seizoen biedt Discovery aan jonge reizigers van 18 tot 45 jaar diverse nieuwe groeprondreizen over de gehele wereld. In de twee reisgidsen zijn onder meer nieuw opgenomen de kampeerrondreizen door Australië en de truckrondreizen door Botswana, Namibië en Ecuador. Verder is nieuw de 'Gran Traversa'-rondreis door Mexico.

Discovery richt zich met haar groepsrondreizen voor jongeren tot 45 jaar uitsluitend op het avontuurlijke segment. Hierbij is bewust niet alles inclusief, zodat de jonge reisconsument de vrijheid heeft om zelf aan de reis een eigen invulling te geven. Discovery biedt groepsrondreizen in internationaal gezelschap voor reisconsumenten vanaf 18 jaar. Directeur Jan de Ridder van Discovery: "Ook voor zomer 2005 heeft Discovery een breed aanbod van internationale reisorganisaties. Daarmee is er voor iedere avonturier wel iets bijzonders beschikbaar, zoals kampeersafari's in Australië of culturele hotelrondreizen door Amerika en Canada. Discovery biedt een flexibel product, dat zowel inclusief vlucht is te boeken, als 'land only'".

Discovery gids 'Avontuurlijke Rondreizen'
Voor zomer 2005 biedt deze nieuwe Discovery-gids vele groepsrondreizen in jong, internationaal gezelschap naar bijzondere bestemmingen over de gehele wereld. Daarbij werkt Discovery nauw samen met gerenommeerde, plaatselijke touroperators zoals Contiki, G.A.P. Adventures en AAT Kings. Zowel binnen Europa als in het Midden-Oosten, Azië, door de Pacific, Amerika en naar Antarctica, biedt Discovery weer avontuurlijke rondreizen. Nieuw zijn de kampeerrondreizen door Australië. Ook nieuw zijn de rondreizen door Peru, Costa Rica en Belize. Opvallend zijn de natuurreizen naar de Galapagos eilanden en Antarctica. Directeur Jan de Ridder licht toe: "De natuur is hier echt overweldigend! Ook bijzonder zijn de rondreizen per truck door Botswana en Namibië, of juist door Ecuador of over het eiland Borneo".

Discovery gids 'Suntrek'
Voor komende zomer biedt de nieuwe Discovery-gids vele groepsrondreizen in jong, internationaal gezelschap naar bestemmingen in de Verenigde Staten (inclusief Alaska), Canada en Mexico. Daarbij werkt Discovery nauw samen met de gerenommeerde, plaatselijke touroperator Suntrek. Nieuw is de rondreis 'Gran Traversa' door Mexico, waarbij in vijf weken alle bezienswaardigheden van Mexico worden aangedaan. Directeur Jan de Ridder is duidelijk: "Het Discovery product is zeer betrouwbaar! Daarom worden ook alle vertrekdata door ons gegarandeerd en zijn de groepen klein, tot maximaal 13 personen. Dat maakt deze reizen in internationaal gezelschap niet alleen bijzonder, maar ook avontuurlijk, met tegelijkertijd het gemak van een georganiseerde reis".