Ordina Beheer NV

Clockworks first8.org wint gouden Epica Award 2004

Clockworks first8.org wint gouden Epica Award 2004 In de categorie 'Interactive: websites' van de Europese Epica Awards is Clockwork de winnaar met de website first8.org. Clockwork is daarmee één van de twee Nederlandse prijswinnaars. Een bijzondere erkenning voor een bijzonder project!

De Epica Awards zijn een prestigieuze Europese prijs voor reclame en (marketing)communicatie in film, print én op het web. Inzendingen voor deze awards worden op twee criteria beoordeeld: de originaliteit van het creatieve idee en de kwaliteit van de uitvoering. Dat first8.org in de prijzen is gevallen is dus een enorme opsteker voor het team. Maar we beschouwen de toekenning van de Epica vooral als een groot compliment voor het initiatief first8.

Over first8.org
De website is onderdeel van de mondiale bewustwordingscampagne first8. Deze campagne moet mensen over de hele wereld inspireren om een bijdrage te leveren aan de bestrijding van armoede, honger, ziekte en kindersterfte. Kern van de campagne vormt een fotoboekje, met indringende portretten van mensen die onder erbarmelijke omstandigheden leven. Dit boekje is in september 2004 verspreid aan 25.000 invloedrijke mensen over de hele wereld.

De website vult het boekje op een interactieve manier aan en geeft meer informatie over de problemen die bestreden moeten worden. De aandacht die het winnen van een prestigieuze prijs met zich meebrengt is dan ook eigenlijk de échte beloning. Bezoek dus www.first8.org en laat de boodschap tot u doordringen.

Meer informatie over dit project? Jurgen.Baart@Clockwork.nl of (020) 607 7000