Ingezonden persbericht


KINDERONTVOERING blijft 'dweilen met de kraan open' zolang Den Haag struisvogelpolitiek blijft spelen.


Op dit moment heeft de Stichting Kinderontvoering 15 parentaal ontvoerde kinderen aan de 'rechtmatig' Nederlandse ouder kunnen overdragen, hierbij nog niet te spreken over de voorkomen ontvoeringen, maar het blijft dweilen met de kraan open zoalang de oogkleppen bij de diverse (Hoofd) Officieren van Justitie, Rechters, Raden voor de Kinderbescherming en zeker niet in de laatste plaats de Minister van Justitie afvallen..

Onterecht wordt de Stichting Kinderontvoering belaagd door de diverse 'Openbare Organen' alszijnde een 'onjuist handelende' organisatie, waarbij reeds eerder vermelde organen vergeten hand in eigen boezem te steken daar zij de basis vormen van een groot aantal van deze ontvoeringen.

Waarschuwingen van bijv, een bezorgde en bedreigde moeder naar de Raad voor de Kinderbescherming worden in de wind geslagen als 'overbezorgdheid' waarbij het probleem tussen de oren van de moeder zou zitten. Doch wanneer het kind DAADWERKELIJK door de (buitenlandse) vader naar zijn thuisland is meegenomen, wassen deze Raad voor de Kinderbescherming hun handen in onschuld en wordt het dossier gesloten omdat 'het kind niet meer in Nederland' is.

Officieren van Justitie die wettelijke maatregelen niet DURVEN toe te passen en alles in het werk stellen om Art. 279 Wetboek van Strafrecht te omzeilen door de achterblijver(s) met een kluitje in het riet te sturen door ervan uit te gaan (?) dat parentale ontvoering een civielrechtelijke zaak betreft, zodat er geen strafvervolgingsonderzoek hoeft plaats te vinden, dit ondanks alle 'jurisprudentie' van andere (eensgelijke) zaken welke door ons worden aangeboden vanuit andere Arrondissementen.

Rechters, die ondanks andere aangeboden uitspraken, zich niet wensen te schikken tot deze uitspraken, achtergebleven moeders maar 'zeurders' vinden en door hun 'foutieve' beslissingen onschuldige kinderen direct in de handen kan jagen van potentiële ontvoerders. Dit kan dan ook nog plaatsvinden door egocentrische en onjuiste rapportages van de Raad voor de Kinderbescherming, waarbij in een aantal gevallen door deze Raad (onderdeel van het Ministerie van Justitie) zelfs OPZETTELIJK valsheid in geschrifte wordt gepleegd (strafbaar gesteld in het Wetboek van Strafrecht) om de Rechtbank c.q. de Rechters OPZETTELIJK te misleiden.

De Minister van Justitie, eindverantwoordelijke van desbetreffend Ministerie, die blind blijft voor de daadwerkelijke feiten en omstandigheden, al het aanwezige en aantoonbare cijfermateriaal blijft negeren omdat 'men' gewoonweg niet op 'gespannen voet met een vreemde mogendheid wenst komen te staan voor EEN kind', waarbij inmiddels vele NEDERLANDSE kinderen de dupe zijn geworden van dit overheidswanbeleid.

Zoalang eerder genoemde overheidsorganen en gezagsdragers blind blijven voor de waarheid zal het NOODZAKELIJK KWAAD als de Stichting Kinderontvoering blijven bestaan en haar werk blijven voortzetten, want als deze ONSCHULDIGE kinderen niet meer op bescherming van onze overheid, Rechters en Openbaar Ministerie kunnen rekenen, dan zullen zij wel op ons moeten kunnen rekenen, want deze onschuldige kinderen mag NIEMAND in de steek laten.

Wanneer er, in welke bananenrepubliek dan ook, een schending van de mensenrechten plaatsvindt, dan wordt er direct over 'economische sancties' tegen dit land geschreeuwd, maar wanneer de mensenrechten van onschuldige Nederlandse kinderen worden geschonden, dan blijft het stil in Den Haag............Heel erg stil !!!!!!!!

KINDEREN ZIJN ONZE TOEKOMST, DAAR MOETEN WE ZUINIG OP ZIJN

Stichting Kinderontvoering
Jacques Smits
Venlosingel 259
6845 JT - Arnhem
T.: +31(0)26-3891532
F. : +31(0)26-3891531
M. : +31(0)614119693

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag
09.00 / 12.00 en 14.00 / 17.00 uur

URL : http://www.kinderontvoering.info