Gemeente Tiel


Tielse Methode project 'De Veilige School' afgerond

Op 8 december 2004 willen de gezamenlijke schoolbesturen de Tielse inwoners bedanken voor hun steun aan het Tielse Methode project 'De Veilige school' door een herinnering aan te bieden aan burgemeester Steven de Vreeze en wethouder Marianne Matser-Wegdam. Mede dankzij dit project zijn bijna alle scholen* in Tiel de afgelopen twee jaar voorzien van een spijlen hek. Alle betrokkenen hopen dat hierdoor de veiligheid rond de schoolgebouwen verbeterd wordt.

Het project 'De Veilige School' was één van de projecten waaruit de Tielse inwoners konden kiezen in het kader van de Tielse Methode. Op initiatief van de heer Jan Hazenhoek, facilitair directeur van RSG Lingecollege, dienden de schoolbesturen samen het voorstel in om bij hun scholen het gazen hekwerk te vervangen door een spijlen hek. Naast het geld van de Tielse Methode hebben de school zelf ook geld vrijgemaakt en heeft de gemeente een aanvullend bedrag beschikbaar gesteld vanuit het onderwijshuisvestingsprogramma 2004.


* Het betreft de volgende scholen: Achtbaan, Adamshof, Dagobert, Stefanus, Rotondaschool, Moespot/Montessori, Molenwerf, Regenboog, De Waaijer, Pr. Clausschool, Pr. Willem-Alexanderschool, Pr. Margrietschool, Pr. Mauritsschool,, Johannesschool, De Wissel, Cmabier van Nootenschool en RSG Lingecollege.

Laatst bijgewerkt: 03 december 2004