Gemeente Voorschoten

Persberichten - Informatieavond Innovamcomplex (Garden village) Uitgebracht op: dinsdag 30 november 2004

Van Hoogevest Ontwikkeling, de ontwikkelaar van het Innovamcomplex aan de Rouboslaan, organiseert een informatieavond voor de omwonenden over de nieuwbouwplannen. De avond vindt plaats op woensdag 8 december in de Moeder Gods kerk, Baron Schimmelpenninck v.d. Oyelaan 18 te Voorschoten. Behalve omwonenden zijn ook andere belangstellenden welkom. De avond begint om 20.00 uu r.Dekerkisopenvanaf19.45uur.

Het huidige Innovamcomplex wordt omgevormd tot een nieuw complex, Garden Village genoemd. In dit nieuwe gebouw komen 42 vrije-sectorappartementen in een drietal urban villas, 24 sociale appartementen, 4000m2 kantoren/bedrijven en 550m2 kinderdagverblijf, 203 parkeerplaatsen (waarvan 68 ondergronds).

Op de informatieavond presenteert stedenbouwkundige Aad Trompert de meest recente plannen. De plannen zijn al enige maanden geleden getoond aan de omwonenden en raadsleden, maar zijn inmiddels iets verder uitgewerkt en enigszins aangepast. Tijdens de komende informatieavond wordt onder andere ingegaan op de voorstellen die de omwonenden gedaan hebben. Ook geeft de ontwikkelaar antwoord op andere vragen die er nog spelen over het project.

Belangstellenden voor de woningen en bedrijfsruimte in Garden Village kunnen zich aanmelden via de website van de Van Hoogevest Groep, www.hoogevest.nl of eventueel (bij geen internetfaciliteiten) telefonisch bij Van Hoogevest Ontwikkeling te Amersfoort, 033 - 4630 494.


- einde bericht -