Ingezonden persbericht


The Publicity Company

UITNODIGING Amsterdam, 1 december 2004

Persvoorstelling zwarte komedie 11:14

Namens Moonlight Films nodigen wij u uit voor de persvoorstelling van 11:14 op woensdag 8 december, 14.15 uur in Pand Noord, Meeuwenlaan 98-100, Amsterdam. De zwarte komedie met Hilary Swank, Rachael Leigh Cook en Patrick Swayze draait vanaf 20 januari in de Nederlandse bioscopen.

Om 11.14 uur 's avonds maakt een jonge dronken automobilist in Middleton een botsing. Tegelijk doet een winkelbediende een wanhopige poging haar baan te redden, zet een opstandige tiener het plaatsje op stelten en geeft een vader een eigen invulling aan het begrip overbezorgd. Vijf personages en verhaallijnen komen samen in een verhaal over moord en bedrog.

11:14 is een zwarte komedie van Greg Marcks. De 27-jarige regisseur en scenarist kreeg voor zijn speelfilmdebuut in Amerika en Canada lovende recencies. De hoofdrollen zijn voor Hilary Swank (Boys Don't Cry), Rachael Leigh Cook (Josie and the Pussycats), Patrick Swayze (Dirty Dancing), Barbara Hershey (Lantana), Colin Hanks (Orange County), Henry Thomas (Gangs of New York) en Ben Foster (Six Feet Under).

Voor meer persinformatie: Trix van Alphen en Priscilla Wattimena

www.ThePublicityCompany.com, t: 020 612 7000, e: info@publicy.nl