Ingezonden persbericht

WIT, laat trendy Rotterdam schitteren

ROTTERDAM, 20041203 -- Amsterdam, Nederland, dec. 7 / Persbericht- WIT®/ -- WIT®, het gezicht van "teeth whitening" in Nederland gaat nu ook trendy Rotterdam een schitterende lach bezorgen. De marktleider in de branche heeft vandaag bekend gemaakt dat de opening van haar nieuwste Teeth Whitening Center in Rotterdam plaats zal vinden. De gekozen locatie om de succes formule voort te zetten is aan de Karel Doormanstraat 450a.


WIT® zal op woensdag 8 december haar deuren openen en de officiële opening zal met veel spektakel op zaterdag 18 december vanaf 14.00 uur plaats gaan vinden. Niemand minder dan Eddy Keur en Danny Rook presenteren de opening. Daarnaast worden er veel bekende Nederlanders verwacht om de opening en het succes van WIT® mee te vieren. De mooie cheerleaders van Nederlands enige NFL Football Team, de Admirals, zullen deze dag een extra feestelijk tintje geven.

Het unieke concept, om BriteSmile behandelingen in een "winkel setting" uit te voeren, zal in Rotterdam, net als aan het Rokin in Amsterdam, een vervolg gaan krijgen met behulp van de BriteSmile methode. Deze methode is op het moment als enige in de teeth whitening markt 100% veilig. Onafhankelijke klinische studies hebben bewezen dat BriteSmile op een veilige manier de tanden gemiddeld negen tinten lichter maakt. Volgens PR Manager David Pinto is het enorme succes van WIT® vooral te danken aan de laagdrempeligheid van het teeth whitening center. Iemand kan bij ons gewoon naar binnenlopen en vragen stellen over de behandelmethode zonder het gevoel te krijgen gepusht te worden tot een daadwerkelijke behandeling. Deze relaxte sfeer uit zich ook in de behandeling zelf, mensen kunnen tijdens de prettige BriteSmile behandeling lekker een dvd'tje kijken en lopen een uurtje later geheel ontspannen en met een schitterende lach weer naar buiten.

WIT® is sinds haar oprichting ook de teeth whitening optie voor vele sterren uit de film en tv wereld. Katja Schuurman, Aukje van Ginneken, Rosanna Lima, Carlo Boszhard, Myrianna van Reeden en Tanja Jess waren zelfs bereid een dankwoordje uit te spreken op de website www.wit.nl . De enorme vraag naar teeth whitening van bekend en onbekend Nederland bij WIT® bevestigd eens te meer dat een mooi gebit steeds belangrijk wordt als visite kaartje niet alleen in de werkomgeving, maar ook in het sociale leven.

1. Pre-clinical study conducted by the University of Medicine and Dentistry of New Yersey and later confirmed by Scanning Electron Microscope (SEM)
2. New York University reviewed the data from the SEM and University of Medicine and Dentistry of New Yersey studies and confirmed their findings.
3. A Loma University study
4. The Forsyth Institute (Boston, Massachusetts)

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

David Pinto
PR Manager WIT®

WIT®
Rokin 120a
1012 LC Amsterdam
t +31 (0)20 3304260
f +31 (0)20 3304261

Voor meer informatie omtrent de bovengenoemde onderzoeken:

www. britesmile.com