Gemeente Zwolle

8 december wijkplatform Assendorp

Woensdagavond 8 december 2004 vindt vanaf 20.00 uur het wijkplatform Assendorp plaats. Locatie is wijkcentrum De Enk, Enkstraat 67.

Op het wijkplatform worden de volgende onderwerpen behandeld:

Groenbeheer Assendorp
De heer P. van Saane, landschapsarchitect van de Gemeente Zwolle geeft een presentatie over het huidige beheer en onderhoud van het openbaar groen in de wijk. Deze presentatie richt zich op de verschillende manieren van groen onderhoud en de vraag waarom daar onderscheid in wordt gemaakt.

Terugblik uitgevoerde werkzaamheden 2004
Door middel van een fotopresentatie geeft wijkbeheerder Tom Horstman uitleg over de diverse verbeteringen in de openbare ruimte van de wijk.

"Zwolle: duurzaam met afval"
Door middel van een videopresentatie wordt het doel en nut van afvalscheiding getoond. Daarnaast wordt er gepraat over het afval dat bewoners weggooien via de afvalverzameling en de verschillende mogelijkheden die er bestaan met betrekking tot afvalscheiding.

Volgende wijkplatform
De bewoners krijgen aan het eind van de avond de gelegenheid onderwerpen aan te dragen voor het volgende platform. Geprobeerd wordt zoveel mogelijk aan deze wens vanuit de wijk te voldoen.


---