Gemeente Ede

Nummer 254 / Ede, 7 december 2004

Woendagmiddag opening wandelpad Oud Reemst
Burgemeester drie keer op werkbezoek

Burgemeester R.C. Robbertsen van de gemeente Ede brengt deze week op drie plaatsen een werkbezoek. Hij bezoekt een bedrijf, een organisatie en een activiteit. Daarnaast opent hij op woensdagmiddag 8 december op verzoek van de Vereniging Natuurmonumenten een nieuw wandelpad in Oud Reemst. Dit gebeurt bij gelegenheid van de officiële start van de herinrichting van deze (voormalige) landbouwenclave tussen Otterlo en Schaarsbergen.

Het eerste werkbezoek deze week is op dinsdagmiddag 7 december (aanvang 15.30 uur) aan de organisatie Sport Service Ede, die in een pand aan de Koekeltse Boslaan 21a in Ede gehuisvest is. Daarbij zal onder anderen ook de directeur H. de Vries van de Gelderse Sportfederatie aanwezig zijn.
Woensdag 8 december (11.00 uur) brengt de Edese burgemeester een werkbezoek aan de autodealer Croymans Jaguar Ede b.v. aan de Maxwellstraat op het bedrijventerrein Heestereng. Hier zal de heer Friedrichs informatie en een rondleiding verzorgen. Het derde werkbezoek deze week is op vrijdag 10 december (vanaf 10.00 uur) aan de Weekmarkt in Bennekom. Hierbij is ook de marktmeester P. van Droffelaar aanwezig.

---