Koninklijk Horeca Nederland



Persbericht 7 december 2004
Koninklijk Horeca Nederland benoemt Arjen de Vries tot erelid WOERDEN, 8 december 2004 Tijdens de Ledenraad van Koninklijk Horeca Nederland is Arjen de Vries vanwege zijn jarenlange bestuurlijke inzet benoemd tot erelid. Als aftredend voorzitter van de regio Gelderland kreeg De Vries uit handen van landelijk voorzitter Hajé de Jager een oorkonde en een gouden speld als symbolen van grote waardering. Hij heeft zich jarenlang met tomeloze energie ingezet voor de belangen van de horeca.

Met zijn aftreden komt voor Arjen de Vries een einde aan een lange bestuurlijke periode in de regio Gelderland van Koninklijk Horeca Nederland. Hij begon zijn bestuurlijke activiteiten bij Horecaf. In 1992 was hij nauw betrokken bij de fusie van Horeca Nederland en Horecaf tot Koninklijk Horeca Nederland en werd hij voorzitter van het district Midden Gelderland. Voor dit district nam hij ook deel aan de ledenraad. Hij heeft daarna zitting gehad in de financiële commissie en is hij nauw betrokken geweest bij de reorganisatie die in 1998 plaatsvond.

Na de reorganisatie is Arjen de Vries voorzitter geworden van de regio Gelderland en vertegenwoordigde de leden in Gelderland als ledenraadslid. Arjen is verder nauw betrokken geweest bij diverse Nort-projecten (recreatie en toerisme) in het KAN-gebied (Arnhem/ Nijmegen).

Arjen de Vries is daarnaast actief als bestuurder in de afdeling Regio Arnhem en in de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland.
---

Noot voor de redactie