BedrijfsautoRAI

08-12-2004

Renault Master Dubbele Cabine krijgt Accord Technique

In samenwerking met Snoeks Automotive in Nieuw-Vennep, heeft Renault de Master Dubbele Cabine ontwikkeld die goedkeuring van het Franse moederconcern heeft gekregen.

Het grote voordeel van een Accord Technique is dat de garantieperiode voor de ombouw gelijk is aan die voor het basisvoertuig: twee jaar. Renault verwacht dan ook een uitbreiding van het marktaandeel van de Master, zowel in Nederland als in de rest van Europa.

Een Accord Technique is het Europese kwaliteitscontrolesysteem van Renault. De toekenning van zon Accord is een indicatie dat de ombouw in harmonie met het basisvoertuig is geconstrueerd en dat deze voldoet aan dezelfde hoge eisen die Renault aan zijn voertuigen stelt. Vanzelfsprekend ondergaan zowel het voertuig als het ombouwbedrijf verschillende strenge tests voordat een Accord Technique wordt toegekend.

De Renault Master Dubbele Cabine biedt plaats aan maximaal zes personen. Volgens de Renault-traditie is de achterbank voorzien van drie driepunts veiligheidsgordels. Elke inzittende beschikt over een in hoogte verstelbare hoofdsteun. In het interieur zijn dezelfde hoogwaardige kunststoffen gebruikt die het Franse merk zelf ook toepast. De Renault Master Dubbele Cabine is leverbaar in drie lengten en drie hoogten. Daarnaast is er keuze uit vier turbodieselmotoren met moderne common-railtechnologie (1.9 80 pk, 2.5 100 pk, 2.5 120 pk en 3.0 140 pk).

Er is al een Renault Master Dubbele Cabine vanaf 18.245,00.