BedrijfsautoRAI

08-12-2004

Een nieuwe Renault Magnum in 2005

De Renault Magnum, ooit de eerste truck met een volledig vlakke cabinevloer, zal in 2005 vernieuwd worden. De nieuwe truck zal transportbedrijven en chauffeurs grote winst opleveren op het gebied van productiviteit, veiligheid en rijcomfort

Begin februari 2005 zal de nieuwe Renault Magnum voorgesteld worden aan de pers. De Renault Magnum is daarmee het volgende voertuig in het leveringsprogramma dat vernieuwd wordt.

Er is bij de herontwikkeling speciale aandacht geschonken aan het optimaliseren van de rij-eigenschappen. Dit heeft een betere verhouding tussen het koppel, het brandstofverbruik en het eigen gewicht opgeleverd. De aandrijflijn is volledig vernieuwd. De nieuwe motoren worden gekoppeld aan een ruime keuze aan handgeschakelde en automatische versnellingsbakken. Vervoerders kunnen voortaan bij alle motorvermogens rekenen op uitzonderlijk goede prestaties.

Het leveringsprogramma van remsystemen is uitgebreid en verbeterd. Om maximale veiligheid te garanderen voor de chauffeur en de lading, is gebruik gemaakt van de meest geavanceerde technieken.

Tenslotte is ook het cabineconcept onder handen genomen. Dit heeft een uitzonderlijk hoog comfortniveau opgeleverd voor de gebruikers van de truck.

De nieuwe Renault Magnum blijft een uniek voertuig in zijn categorie en zal de nieuwe referentie zijn voor het internationale wegtransport.