Ingezonden persbericht


Persbericht

Amsterdam, 8 december 2004

Nieuwsquiz.nl: spelen met het nieuws uit 2004

AMSTERDAM - Nieuwsquiz 2004 is de eerste online nieuwsquiz ter wereld die direct geld uitkeert. Vandaag lanceert Himes, marktleider op het gebied van online quizzen, de quiz via www.nieuwsquiz.nl

Vijftien multiple-choice vragen vormen de basis van Nieuwsquiz 2004. Na iedere vijf vragen die juist beantwoord zijn, kan de speler besluiten een prijs te incasseren of verder te spelen voor grotere prijzen. Die lopen op van ¤ 5,- (bij vijf goede antwoorden) tot een maximum van ¤ 1000,- wanneer alle vijftien vragen goed zijn beantwoord. Meespelen kost ¤ 1,30 per spel. Dit bedrag wordt verrekend via de telefoonrekening.

"Nederlanders zijn gek op quizzen, maar prijzen winnen zoals op televisie, is slechts voor een enkeling weggelegd", zegt Wouter Tabernal van Himes. "Nieuwsquiz 2004 is hier het online antwoord op. Deze quiz onderscheidt zich van andere spelletjes door een simpel en eerlijk principe: weet je veel, dan win je veel."

Nieuwsquiz 2004 is de zesde online quiz van Himes (spreekt uit: 'Haims'), een organisatie die zich toelegt op de ontwikkeling van online kennisentertainment.

Noot voor de redactie (