Gemeente Helmond


---

Statusinformatie Bouwvergunning

Met ingang van 1 december 2004 verstrekt de gemeente Helmond via internet informatie over bouwvergunningen. Ook kunt u een e-mailabonnement aanvragen, u wordt dan op de hoogte gehouden van de ingediende bouwplannen. De statusinformatie bouwvergunningen bevindt zich in een testfase. Het aantal statusmeldingen is nu nog beperkt, maar wordt later uitgebouwd.

Informatie die voor iedereen beschikbaar is
De informatie over aangevraagde bouwvergunningen, zoals die ook wekelijks in De Trompetter is te lezen, is ook op de website voor iedereen beschikbaar.

* Uitleg over de Algemene informatie bouwaanvragen
* Aanvraaggevens die voor ieder beschikbaar zijn

Informatie die alleen beschikbaar is voor de aanvrager Als u zelf de aanvrager bent van een bouwvergunning (of zijn gemachtigde), dan kunt u op het internet volgen hoe het met de voortgang van uw aanvraag staat. U heeft daarvoor de ontvangstbevestiging nodig die u direct na indiening van uw aanvraag per post wordt toegezonden. Daarop treft u het registratienummer van de aanvraag en een pincode aan, waarmee u toegang tot de gegevens krijgt.

* Uitleg over de Status van bouwaanvragen voor de aanvrager
* Aanvraaggevens die alleen beschikbaar zijn voor de aanvrager

Heeft u op- of aanmerkingen laat het ons weten via het reactieformulier.

Disclaimer: Ondanks het feit dat de informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, kunnen er geen rechten aan worden ontleend.

---

| |