Ingezonden persbericht


Persbericht

ORACLE INTRODUCEERT ORACLE APPLICATION SERVER 10g RELEASE 2

Nieuwe versie nog beter afgestemd op Enterprise Grid Computing

San Francisco, 8 december 2004 In het kader van het succes van Application Platform Suite (APS) en de nieuwe generatie grid-computingtechnologieën kondigt Oracle Oracle® Application Server 10g Release 2 aan. Deze versie biedt nieuwe mogelijkheden voor Service Oriented Architecture (SOA) en Enterprise Grid Computing. Verder bevat de nieuwe versie aanzienlijke verbeteringen op het gebied van Business Integration, Business Intelligence, Identity Management, Enterprise Portal, Mobile, RFID en J2EE.

Organisaties switchen steeds vaker naar Oracle s APS voor middleware-technologie gebaseerd op open standaarden. Oracle Application Server 10g Release 2 geeft organisaties de nieuwste technologieën in handen voor het bouwen en inzetten van zakelijke applicaties gebaseerd op SOA. Deze functionaliteiten maken het voor gebruikers eenvoudiger om applicaties en data te integreren en geeft hen de mogelijkheid flexibelere en beter gestroomlijnde bedrijfsprocessen vorm te geven en meer te doen met de binnen hun organisatie aanwezige informatie.

Belangrijke nieuwe mogelijkheden om de productiviteit van ontwikkelaars bij het bouwen van SOA en J2EE-toepassingen te verhogen: een nieuwe versie van Oracle Jdeveloper 10g, brede ondersteuning voor SOA-standaarden zoals WSIF, WS-Reliability, WS-Security en WS-Policy en ondersteuning van Java ServerFaces.

Voor alle details met betrekking tot deze nieuwe release, zie het volledige persbericht op: http://www.oracle.com/corporate/press/2004_dec/open11.html

Oracle
Oracle is 's werelds grootste leverancier van bedrijfssoftware.